The Care Tag fra KLM

august 9, 2017
LHBS

Tilknyttede tags

Hvis du har brug for en tourguide i Amsterdam, så står KLM klar med en digital løsning, som kommer dit ønske i møde.

I sidste indlæg skrev vi om Lufthansa, som giver deres bud på det bedste sted at spise en is på nogle af deres destinationer, denne sommer.
KLM kommer nu med en digital guide, der kan hjælpe deres kunder med at finde rundt i hovedstaden for det land, de stammer fra. Det er ikke uden grund, at KLMs tagline er 'Royal Dutch Airlines'.

KLM skriver, at de tager sig af deres gæster, når de er ude at flyve med dem. Nu følger stemmerne fra deres ansatte i flyene så også med KLMs rejsende, når de rejser rundt i Amsterdam.

KLMs såkaldte Care Tag er en digital enhed, som KLMs rejsende kan bære rundt med sig i Amsterdam. The Care Tag har en GPS, der kan finde ud af hvor den og den rejsende er, i Amsterdam. Ud af The Care Tag kommer der så med verbale tips og tricks, når de rejsende går rundt i byen. Hvad skal man holde øje med, når man cykler, er ved meget trafikerede lyskryds, hvor skal man holde lidt ekstra øje med sine stumper osv.

KLM tager med denne løsning oplevelsen, som rejsende får i flyet med KLM ud af flyet og overfører så at sige deres service til, når deres rejsende bevæger sig rundt i Amsterdam - KLMs hjemby. Dermed indeholder løsningen også i kraftig grad af KLMs dna og brand, som er dybt funderet i at være Hollands flyselskab - KLM, Royal Dutch Airlines.

Tankestarter:

Hvordan kan du tage det du leverer til dine kunder ud af vante rammer, samtidig med du er tro mod din virksomheds dna og brand?

 

 

Kilde:
LHBS Berlin 

Add comment

CAPTCHA
For at sikre os imod spam, skal du indtaste ordene du ser, i feltet herunder

OM BLOGGEN

Eva SteensigTurismens TrendBlog

er til alle, der arbejder professionelt med turisme og med at markedsføre Danmark. 

Indlæggene er leveret af
Eva Steensig og LHBS CPH A/S.

Ved brug af materiale fra bloggen skal LHBS A/S angives som kilde.

Læs mere