Nye tavler for cyklisterne

juni 17, 2017
LHBS

Tilknyttede tags

I København bliver der sat tavler op, som skal guide cyklisterne igennem byen på bedst mulig vis.

Kører man en tur igennem København - enten på cykel eller i bil - så lægger man mærke til noget: cyklisterne - de mange cyklister. Specielt hvis man er inde i centrum ved H. C. Andersens Boulevard eller specielt på Dronning Louises Bro, som forbinder Nørrebro med centrum af København. Specielt hvis man ikke er vant til at se det hver dag.

Der er en stigende tendens til flere cykler end biler i byen, hvilket også bliver hjulpet stærkt på vej med dedikerede cykelstier, -broer o.lign. Og nu kommer endnu et træk: informationstavler til cyklisterne.

På Nørrebro har man indtil videre sat én informationstavle op, som skal guide cyklisterne lettest igennem byen. For med mange cyklister, kan der være ruter, som er hurtigere end andre.
Der vil ligeledes kunne blive vist anden form for information, og har man passeret tavlen på Indre Nørrebro, har man muligvis set en tekst a la 'Pas på hinanden'.

Hele cykelkulturen er noget, som Danmark er kendt for ude i verden, og en konstant udvikling inden for området kan være med til at styrke dette i fremtiden. Og dertil løser man selvfølgelig nogle potentielle problemstillinger som i eksemplet ovenfor, ved netop at gøre nye tiltag.

Tankestarter:

Hvordan kan du gøre brug af, at Danmark er kendt for sin cykelkultur?

 

 

Kilde:

dr.dk

Add comment

CAPTCHA
For at sikre os imod spam, skal du indtaste ordene du ser, i feltet herunder

OM BLOGGEN

Eva SteensigTurismens TrendBlog

er til alle, der arbejder professionelt med turisme og med at markedsføre Danmark. 

Indlæggene er leveret af
Eva Steensig og LHBS CPH A/S.

Ved brug af materiale fra bloggen skal LHBS A/S angives som kilde.

Læs mere