Alle guider...

Her er guider til stort og småt i Danmark: Årets musikfestivaler, de største naturperler, de mest besøgte seværdigheder, top 10 for børn, suveræne fiskevande, de bedste restauranter i København og meget, meget mere. 

Guiderne bygger blandt andet på officiel statistik, fx besøgstal på attraktionerne, på internationale bedømmelser, fx restauranter med Michelin-stjerner, på fagekspertise, fx ved udvælgelse af fiskevande og på de lokale turistkontorers og VisitDenmarks vurderinger. 

Events

Vi har plukket en stribe store events, du kan glæde dig til i 2015

Sommerhalvåret i Danmark byder på mange events med havet som tema på den ene eller den anden måde: Sejladser, havnefester, maritime dage, havnekulturfestivaler, sildemarkeder, fisketure og meget andet.  

Her er din guide til 10 kulturoplevelser i Danmark, der absolut er en rejse værd.

Attraktioner

Det må du ikke snyde dine børn for. Se de 10 mest populære børne- og familieattraktioner i København.

Hvis du er interesseret i dansk arkitektur, kan du se frem til mange spændende oplevelser på en tur rundt i Danmark - se vores guide til de største danske arkitekturperler.  

Hvor finder jeg Danmarks designgade nummer et og verdens første designerhotel? Find frem til seværdigheder og steder, hvor du kan opleve det ypperste indenfor dansk design.

Danmarks natur er meget varieret og altid tæt på. Besøg vores mest populære naturattraktion, Møns Klint, eller en af de mange andre store, danske natur-highlights. Her er 20 af slagsen!  

Oplev de danske kongers foretrukne tumleplads, Nordsjælland, med en perlerække af fantastiske slotte.  

Aktiv ferie

Er du på udkig efter det unikke, så følg denne guide til Danmarksoplevelser, der er lidt udover det sædvanlige!

Danmark har nogle af Europas flotteste strande, og på rigtig mange vejrer BLÅ FLAG som tegn på badevandets høje kvalitet. Der er aldrig mere end 50 km til kysten i Danmark, så en dukkert, eller en travetur langs vandet er altid lige i nærheden.   

Omgivet af vand og med en kyststrækning på over 7.000 kilometer, er der næsten ikke den vandsport, du ikke kan dyrke i Danmark. Der er mange gode turvande og hyggelige havne. Her er nogle af de mest populære.

Øvrige guider

De danske lystbådehavne er ikke bare til glæde for sejlere. De skaber også en hyggelig ramme for landkrabber. Her spises is, drikkes bolværksbajere og fortæres friskfangede fisk, mens børnene får timer til at gå med at fange krabber.  

Overnatning