Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Familieferie i Danmark

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie med børn i Danmark. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen. I Danmark er der aldrig langt til næste oplevelse, så her slipper I for lange, anstrengende bilture med trætte børn på bagsædet. Der er mange familieegnede overnatningformer at vælge imellem, og I kan næsten altid gå ud fra, at tingene fungerer. Her er feriecentre med alverdens aktiviteter, campingpladser med alle nødvendige faciliteter, hyggelige vandrerhjem og mere end 20.000 sommerhuse til udlejning. Her er sikre cykelruter, masser af åer og vandløb, velegnet til kanoture og utallige børnevenlige strande. 

Book en familieoplevelse

Book din næste familieplevelse på OplevDanmark.dk. Her er tre aktuelle tilbud, der er lige til at booke.

Se alle tilbud

Med børn på ferie i Danmark

Der er mange muligheder for at holde familieferie i Danmark - og det er uanset om børnene er store eller små. Læs her og lad dig inspirere af de mange muligheder...  

Prærievognsferie i Danmark

Sjove ferieformer for både store og små

Savner du ideer til ferieformer, hvor også børnene synes, det er sjovt, så læs videre her...

Video: Danmark for børn

Oplevelser for hele familien

Når I har fundet ud af, hvor I vil bo, skal I ud og opleve ferie-danmark - og der er nok at gå i gang med. Besøg det nærmeste sommerland eller en vild dyrepark, tag på vikingemarked eller til en af sommerens mange musikfestivaler, eller lej en kano og leg indianer for en dag. Muligheder er der nemlig nok af!

Bridgewalking

Oplevelser, der er udover det sædvanlige!

Er du på udkig efter det unikke, så følg denne guide til Danmarksoplevelser, der er lidt udover det sædvanlige!

Aktiv ferie med børn i Danmark

Skal der sved på panden og brændes krudt af i ferien, kan I fx finde cykllerne frem og begive jer ud i landskabet, leje en kano og tage på togt eller bare tage på opdagelse i den danske natur. Hvad med fx at overnatte i en shelter dybt inde i skoven, plukke skovens vilde bær og lave pandekager på bål? Læs her om aktiv ferie med børn i Danmark.

Familieferie i Danmark - Med børn på cykelferie

Med børn på cykelferie i Danmark

Tag endelig børnene med på cykelferie i Danmark, hvor der er mange cykelsikre stier og småveje, og hvor afstanden mellem oplevelserne er til at overskue. Se vores tips til cykelferie med børn.  

Ferie med børn - oplevelser i naturen

Sjove oplevelser i naturen

Holder du ferie med børn i Danmark, må du ikke dem for en tur ud i den danske natur, hvor der året rundt venter et hav af spændende oplevelser 

Med børn på ferie i København

København er en dejlig overskuelig storby med mange oplevelser indenfor et ret lille område, så her kan også små ben være med - med andre ord en oplagt storby til en ferie med børn.   

Familieferie i København - Tivoli

København i børnehøjde

Med børn på ferie i København - få inspiration og tips til tre spændende og indholdsrige dage med børnene i København.

Tivoli

Topattraktioner for børn i København

Det må du ikke snyde dine børn for. Se de 10 mest populære børne- og familieattraktioner i København.