Danske badehoteller

Et dansk badehotel er som en tidslomme med sin helt egen sjæl og charme, hvor du møder en dejlig, afslappet atmosfære. Flad ud i en liggestol, gå tur langs stranden, få en snak med de andre gæster og lad dig opvarte i hotellets restaurant. Danmarks badehoteller skaber de perfekte rammer for afkobling og forkælelse.

TV2 sætter fokus på Danmarks dejligste badehoteller
TV2's populære dramaserie "Badehotellet" er nu blevet fulgt op af programserien "Danmarks dejligste badehoteller, der, sammen med hoteldirektør Jacob Rais og livsstilsekspert Julia Lahme, tager seerne med rundt til en række udvalgte, danske badehoteller og viser, hvad hotellerne kan byde på. 16 hoteller bliver besøgt på turen, der kommer ud i alle afkroge af landet. - For du trang til selv at opleve livet på et dansk badehotel, skal du ikke holde dig tilbage. Der er faktisk ganske mange at vælge imellem, og på trods af navnet, der nok mest får en til at tænke på sol og sommer, holder flere af Danmarks badehoteller åbent året rundt.   

Afslapning og helse på de danske badehoteller
Et dansk badehotel er skabt til afslapning og forkælelse. Sådan har det altid været, men nogle badehoteller gør mere ud det en andre og tilbyder sine gæster egentlige kurophold med spa, træning, sund mad og forskellige behandlingstilbud. det gælder fx det agtværdige Kurhotel Skodsborg, der ligger på Øresundskysten mellem København og Helsingør.

Her finder du Danmarks badehoteller
Danmarks godt 40 badehoteller er spredt ud over hele landet. Koncentrationen er dog størst i Nordjylland og langs den jyske vestkyst, hvor
 Ruths Hotel i Skagen og Svinkløv Badehotel ved Slettestrand er legendariske. I Sydøstjylland ligger der flere badehoteller ud til Lillebælt. På Nordsjællands kyst finder du badehoteller for eksempel i de gamle badebyer Tisvildeleje, Gilleleje og Hornbæk, og også på Bornholm er der dejlige badehoteller på den klippefyldte østkyst med flot udsigt over Østersøen.

Få en kulinarisk oplevelse
På mange af Danmarks badehoteller er du "i pension", som det hedder. Det vil sige, at du spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til spisesalen, er der virkelig grund til at glæde sig, for ikke sjældent er det nogle af landets bedste kokke, der regerer i køkkenet.

Sæson og priser
Som regel går sæsonen fra midt i april til midt i oktober, men flere og flere danske badehoteller holder åbent året rundt. Priserne varierer fra sted til sted, og du kan finde alt lige fra super de luxe hoteller med spa og wellness til de mere ydmyge, rustikke hoteller. Typisk ligger priserne for et dobbeltværelse inkl. morgenmad fra 850,- til 1.500,- kr.  pr. nat. Flere badehoteller tilbyder favorable weekend- og ugeophold.

Søg efter badehoteller i Danmark 

Book et badehotel-ophold i Danmark 

Læs mere om "Danmarks dejligste badehoteller" på TV2

Læs mere om TV2’s drameserie "Badehotellet"

Del denne side