Panorama cykelruter

Indtag Danmarks 26 Panorama cykelruter, der langs cykelstier og småveje fører dig direkte til nogle af de smukkeste steder langs Danmarks kyster. Her kommer du ud, hvor freden sænker sig, og byens travlhed er over alle bjerge. Her kan du mærke vinden i håret og høre lærkens sang, se sommerfuglen danse i skovbrynet og betragte fuglenes formationer på himlen. De mange små opdagelser og eventyr får livet til at føles større, når de opleves fra en cykelsadel. 

Panorama cykelruter

Panorama cykelruterne er 26 sløjfer på de nationale cykelruter "Vestkystruten" og "Berlin-København ruten" og er skræddersyede tilbud til dig, der foretrækker at bo et fast sted, fx på en af Danmarks næsten 500 dejlige campingpladser, og tage på kortede dagture ud derfra. Panorama cykelruterne er rundture, så du kan starte hvor som helst på ruten.     

Panorama cykelruter i Danmark

Livet føles større på cykel!

Danmark er et lille, fladt land med masser af cykelstier, der fører til et hav af små, skjulte vidundere. Netop derfor føles livet så stort på cykel. 

Find din Panorama cykelrute

Der er 26 Panorama cykelruter at vælge imellem - 10 i Østdanmark og 16 i Vestdanmark. Ruterne har forskellige temaer og længder, så du nemt kan finde præcis den eller de ruter, der matcher jeres ønsker og behov.  

Video: Livet føles større på cykel

Hent vores nye BIKE & CAMP DK app

Hent vores gratis BIKE & STAY DK cykel-app

Hent den gratis app, der viser vej til oplevelser og overnatningssteder langs de 26 danske Panorama cykelruter

Video: Livet føles større på cykel

Se vores helt nye Panorama cykelrute-video!

Find overnatning, gode tilbud og oplevelser i naturen

Panorama cykelruterne er først og fremmest et tilbud til dig, der ønsker at tage på kortere dagture med udgangspunkt i en fast base, fx fra en campingplads. Både i Øst- og Vestdanmark er der mange overnatningsmuligheder at vælge imellem - og også mange forkellige aktiv-oplevelser ud over at cykle.  

På vandreferie i Danmark

På vandretur i Danmark

En vandreferie er en dejlig ferieform, hvor både børn ogg voksne kan være med. Danmark er et perfekt vandreferie-land med mange spændende vandreture.

EU Logo