Gratis events

Året rundt, men specielt i sommerhalvåret, kan du vælge mellem et hav af gratis events i Danmark. Her er musikfestivaler med lokale og internationale navne på programmet, havne- og byfester, markeder, havnekulturfestivaler og meget mere.

Musik

Opsøg en af årets byfestivaler, fx Copenhagen Jazz Festival, Maribo Jazz Festival, Distortion eller Aarhus Festuge, og få gratis musik i lange baner. Eller tag til Tønder eller Skagen Festival og oplev hyggelig og spontan gademusik som supplement til det officielle festivalprogram. Eller tag til fredagsrock i Tivoli og lyt til store både danske og internationale navne. Koncerten er gratis, men der skal købes billet til Tivoli. Der er med andre ord mange muligheder for gratis musikoplevelser rundt omkring i Danmark - ikke mindst i sommermåneder.

Er du mere til klassisk musik, kan du fx opleve Den Kongelige Opera til Opera i det fri ganske gratis. Eller du kan lægge vejen fobi Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, der sommeren igennem byder på mange gratis koncerter. Tjek også de lokale kirker, hvor der ofte er musikalsk underhodlning på programmet. Spørg eventuelt på det lokale turistkontor.

Gratis film

Zulu Sommerbio er en oplagt og hyggelig mulighed for at se gratis film. Arrangementet finder sted hvert år i juli/august med film under åben himmel i flere forskellige danske byer. Midt i København ligger Filmhuset, hvor Børnebiffen året rundt viser gratis børnefilm.

I teatret til halv pris

AOK Latesale tilbyder teaterbilletter til halv pris til mange af Københavns teatre. Billetterne sættes til salg fra klokken 16.00 til samme dags forestillinger. Unge under 25 år kan købe billetter til halv pris til Det Kgl. Teater, men andre kan også få billig og gratis oplevelser i Det Kgl. Teater, der året rundt har en del gratis-arrangementer på programmet. Og vil du i Operaen, kan det gøres for få penge - hvis du altså er parat til at stå op.

Andre gratis events

Er du på udkik efter gratis underholdning, kan du besøge en af sommerens mange by- eller havnefester, hvor musik og anden underhioldning er en fast del af programmet. Det samme gælder på mange større markeder. Eller besøg en af årets kulturfestivaler, hvor der bydes lidt af hvert.
Her kan du søge efter events overalt i Danmark

Du kan finde gratis-oplevelser fra hele landet ved at gå ind på kulturkalenderen Kultunaut og søge på "gratis" i fritekstfeltet, eller i København ved at gå på aok.dk og gøre det samme.

Del denne side

Relevante links