Bliv sømand for en dag og oplev et søslag

Bliv sømand med din egen søfartsbog

Kom og få udleveret en gratis søfartsbog i entréen. Søfartsbogen tager dig på en rejse, hvor du kan læse dig til en masse spændende viden om livet på sømand. Undervejs i fortællingen dukker en række spørgsmål og quiz op, som tester din viden og forståelse. Bogen tager dig med på en tur rundt på skibet, men du kan også tage bogen med hjem og læse den som spændende godnatlæsning.

Søfartsbogen giver viden til hele familien, så tag hellere end gerne dine forældre med på turen.

Find de 6 nøgler til dødemandskisten

Ombord på Fregatten Jylland finder du Kaptajn Kalle Krudts Dødesmandskiste, men den gamle kaptajn har beskyttet sin skattekiste med seks svære hængelåse. Kalle Krudt stolede ikke på hans besætning, så han gemte derfor de seks nøgler til hængelåsene rundt omkring på skibet.

Kom og hjælp os med at finde de seks nøgler. Som tak for din hjælp får du også del i skatten. Undervejs på jagten efter nøglerne får du fortalt en masse spændende historier fra skibet set med skibsdrengens øjne.

"Find de 6 nøgler" er programlagt, så hold øje med kalenderen for næste gang vi jagter nøglerne. 

 Gå ombord på verdens længste træskib og oplev batteridækket med 30 kæmpe kanoner. Kalle Krudt har brug for din hjælp til at finde skatten! Grib skattekortet, hop ombord og udforsk alle hjørner af den gamle Fregat. Pssss.. Husk at holde dig for ørerne for der kommer et ordenligt brag når kanonen affyres!

Åbningstider

02/02/2017 - 30/12/2017 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Fregatøen - S.A. Jensensvej 4
8400 Ebeltoft

Telefon

+45 86341099

Fax

+45 86342714

Fakta

  • Type

    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.677857
Latitude : 56.196327