Oplevelser i København

Oplevelser ved havet

Værd at rejse efter - årets største events

Med børn på ferie i Danmark

Oplev Danmarks natur

På cykelferie i Danmark

På camping i Danmark

Holmens Kanal, København
Løkken
Hans Chrsitian Andersen Festivals
Med børn på ferie i Danmark
Stevns Klint, UNESCO verdensarv
På cykelferie i Danmark
På camping i Danmark, Vindebyøre Camping

Hold ferie i Danmark

Velkommen til Danmarks officielle turismesite, der giver det bedste overblik over, hvad Turistdanmark har at byde på. Her kan du både få inspiration til nye oplevelser og finde frem til campingpladsen,  museet, badelandet eller noget helt fjerde. - Hold ferie i Danmark og erstat "biltid" med "hyggetid". Nyd de korte afstande og grib de mange muligheder.

Danmark er fuld af billige og gratis glæder. Der er fri entré, ikke kun til naturen, strandene og byernes pladser, men også til mange kulturelle oplevelser. Her er tips til billige ferieformer, billig overnatning, spisning, transport og meget mere for dig, der vil holde ferie i Danmark for små penge.

Langs den danske del af Berlin-København cykelruten og Nordsøruten er der udviklet en række særlige endags-cykelruter, "Panoramaruter", hvor alle kan være med.   

Danmark har nogle af Europas flotteste strande, og på mere end 240 af dem vejrer BLÅ FLAG som tegn på badevandets høje kvalitet. Der er aldrig mere end 50 km til kysten i Danmark, så en dukkert, eller en travetur langs vandet er altid lige i nærheden.   

Holder du ferie i Danmark, er der aldrig langt til store naturoplevsler

Video: Nyd livet i Danmark

Hold ferie i Danmark og gør drømmen om fred og ro og masser af frisk havluft til virkelighed. Besøg en af Danmarks mange småøer og mærk den særlige østemning. Der er mere end 400 navngivne småøer at vælge imellem i Danmark, så der er nok at vælge imellem.