Efterårsferie i Danmark


Hold efterårsferie i Danmark. Nyd naturen i sin smukke efterårskåbe eller træk indenfor til spændende museumsoplevelser. Spring ud i en af årstidens mange kulturnætter, få gys og gru ved et halloween-arrangement eller pir smagsløgene på en af efterårets mange madfestivaler. Få inspiration til hyggelige efterårsoplevelser i Danmark.     
      

Efterår i Danmark

Grib efterårets gyldne øjeblikke. Oplev naturen i sin smukkeste kåbe eller tag for dig af årstidens mange kulturtilbud. 

Nyd det danske efterår med masser af indendørs- og udendørsoplevelser. Besøg de lokale turistbureauers egne efterårssider og få inspiration til oplevelser fra alle dele af landet. 

Find overnatning til efterårsferien

Et dansk feriecenter, fyldt med alverdens aktivitetsmuligheder, er et godt valg for familiens efterårsferie. Men mange danske campingpladser tager også imod til langt hen på efteråret - ja mange faktisk hele året. Eller brug efteråret til en forkælelsestur på et slotshotel, et kroophold eller et ophold midt i naturen på et af de mange helårsåbne badehoteller.      

Kulturen kalder - ikke mindst i efteråret!

Efteråret i Danmark er en årstid med mange kulturelle events på programmet. Tag fx til Kulturnat, en af de mange madfestivaler, indendørs musikfestivaler eller lad dig friste af en af efterårets store særudstillinger.   

Find frem til de største kulturoplevelser i Danmark, kom tæt på Danmarkshistorien, det royale Danmark, årets største begivenheder og meget mere.

Efterårsferie med børn

Skolernes efterårsferie i uge 42 byder på et sandt overflødighedshorn af familieoplevelser fra alle dele af landet. Vi viser vej til nogle af de mange muligheder.   

Danmarks fire "storbyer", København, Aarhus, Odense og Aalborg, er en rejse værd på alle tider af året. Alle er noget for sig selv, og alle tilbyder både shopping, gastronomi og oplevelser nok til en hel lille ferie.     

#visitdenmark og del dine bedste Danmarksoplevelser

Del denne side