Efterårsferie i Danmark


Hold efterårsferie i Danmark. Nyd naturen i sin smukke efterårskåbe eller træk indenfor til spændende museumsoplevelser. Spring ud i en af årstidens mange kulturnætter, få gys og gru ved et halloween-arrangement eller pir smagsløgene på en af efterårets mange madfestivaler. Få inspiration til hyggelige efterårsoplevelser i Danmark.     
      

Efterår i Danmark

Grib efterårets gyldne øjeblikke. Oplev naturen i sin smukkeste kåbe eller tag for dig af årstidens mange kulturtilbud. 

Nyd det danske efterår med masser af indendørs- og udendørsoplevelser. Besøg de lokale turistbureauers egne efterårssider og få inspiration til oplevelser fra alle dele af landet. 

Efterårsferie med børn

Skolernes efterårsferie i uge 42 byder på et sandt overflødighedshorn af familieoplevelser fra alle dele af landet. Vi viser vej til nogle af de mange muligheder.   

Skolernes efterårsferien i uge 42 er en begivenhedsrig tid med massevis af særarrangementer for skolebørn i alle aldre. Her er et udvalg af de mange ting, du kan opleve.

Book en oplevelse for hele familien

Book en oplevelse for hele familien på OplevDanmark.dk. Her er tre aktuelle tilbud, der er lige til at booke.  

Se alle familietilbud

Find overnatning til efterårsferien

Et feriecenter, fyldt med alverdens aktivitetsmuligheder, er et godt valg for familiens efterårsferie. Men mange danske campingpladser tager også imod til langt hen på efteråret - ja mange faktisk hele året. Eller brug efteråret til en forkælelsestur, fx på et fredfyldt badehotel eller et af de mange danske slots-/herregårdshoteller med patina og atmosfære.       

Kulturen kalder - ikke mindst i efteråret!

Efteråret i Danmark er en årstid med mange kulturelle events. Fx kan du tage til kulturnat - og ikke bare i København, men flere steder rundt i landet.     

Find frem til de største kulturoplevelser i Danmark, kom tæt på Danmarkshistorien, det royale Danmark, årets største begivenheder og meget mere.

Del denne side