Spis godt i Danmark - gastronomiske fristelser

I Danmark kan du spise mad, der er kreeret af nogle af verdens bedste kokke. Og går turen til København eller Aarhus, kan du vælge mellem hele 18 restauranter med de eftertragtede Michelin-stjerner. Det er også i Danmark, du kan opleve det berømmede "nye nordiske køkken", men også her du kan få solid og god kromad. Specielt i de større byer kan du stifte bekendtskab med etnisk mad fra alle dele af verden. I Danmark er der med andre ord noget for enhver smag, så velbekommen!

Nordic Cookery

Nordic Cookery

Følg i sporene på tv-programmet "Nordic Cookery", der i otte programmer har sat fokus på Danmark, danskerne og ikke mindst de friske, danske råvarer. 

Skaarupøre Vingård

Vingårde og whiskydestillerier i Danmark

Normalt er det lande under meget sydligere himmelstrøg, man forbinder med vinproduktion, men faktisk bliver der dyrket vin mange steder i Danmark, så hvorfor ikke tage på en vinrejse rundt i landet?

Restaurant Noma

Noma - en restaurant i verdensklasse!

Restaurant Noma har fire gange toppet listen over verdens bedste restauranter. I 2015 måtte restauranten godt nok nøjes med en tredjeplads, men stadigvæk en meget imponerende præstation. 

Det nye nordiske køkken

Prøv køkkenet, der bygger på gamle nordiske traditioner og glemte ingredienser og som har tilført begrebet "dansk mad" helt nye dimensioner