Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Hold ferie i Danmark

Velkommen til Danmarks officielle turismesite, der giver det bedste overblik over, hvad Turistdanmark har at byde på. Her kan du både få inspiration til nye oplevelser og finde frem til campingpladsen, museet, badelandet eller noget helt fjerde. Nyd de korte afstande og grib de mange muligheder. Kort sagt: Hold ferie i Danmark og erstat de lange bilture med hygge med familie og venner. 

Utzon Center

På miniferie i Aalborg

Aalborg er godt nok kun Danmarks fjerdestørste by, men trods placeringen er den fuld af muligheder og overraskelser, så her kan du sagtens holde en spændende og oplevelsesrig miniferie.

Tag på ferie til København og oplev fx Nyhavn

På tur til København

Oplev København fra nye vinkler. Udforsk brokvarterernes spændende forretningsliv og cafemiljø, se på ny arkitektur i Ørestaden eller lad dig forkæle på en af byens mange Michelin-restauranter. 

Løkken

Tag på badehotel i Danmark

Trænger du til et break i hverdagen - med god mad og naturen lige udenfor døren? Så tag på badehotel. Trods navnet, der leder tankerne hen på sol og sommer, holder de fleste danske badehoteller åbent året rundt.  

Kronborg Slot

Danske attraktioner på UNESCOs verdensarvliste

Med Christiansfeld og de gamle jagtlandskaber i Nordsjælland som de nyeste bidrag har Danmark nu syv attraktioner på UNESCOs verdensarvliste. Se dem alle her!

Find og book oplevelser i Danmark