Hold ferie i Danmark

Velkommen til Danmarks officielle turismesite, der giver det bedste overblik over, hvad Turistdanmark har at byde på. Her kan du både få inspiration til nye oplevelser og finde frem til campingpladsen, museet, badelandet eller noget helt fjerde. - Hold ferie i Danmark og erstat "biltid" med "hyggetid". Nyd de korte afstande og grib de mange muligheder.

Besøg vores guide med inspiration til vinterferieoplevelser overalt i Danmark. Besøg de lokale turistbureauers egne vinterferiesider, se vinterferieevents for hele familien og meget mere.

Trænger du til et break i vinterkulden - med god mad og naturen lige udenfor døren - så tag på badehotel. Trods navnet, der nok får de fleste til at tænke på sol og sommer, har flere af de danske badehoteller åbent året rundt.  

Danmark er fuld af billige og gratis glæder. Der er fri entré, ikke kun til naturen, strandene og byernes pladser, men også til mange kulturelle oplevelser. Her er tips til billige ferieformer, billig overnatning, spisning, transport og meget mere. 

Tag på oplevelse i den danske natur. Besøg fx den smukke og dramatiske Stevns Klint, der er med på UNESCOs verdensarvliste på gurnd af stedets fantastiske geologiske historie.  

Trænger du til afkobling og lidt forkælelse, så læs her om spa- og wellness-oplevsler i Danmark  

Find og book oplevelser i Danmark