På tur med børn i Danmark

Med havet som nabo - oplevelser langs Danmarks fantastiske kyster

På storbytur i Danmark

Værd at rejse efter! - Find vej til årets største events

Oplev Danmark fra en cykelsadel

Krabbefangst - et sikkert hit
Anholt, FOAP fanfoto af Morwell
Vadestedet, Aarhus
Tordenskioldsdage, Frederikshavn
Cykelferie i Danmark

Hold ferie i Danmark

Velkommen til Danmarks officielle turismesite, der giver det bedste overblik over, hvad Turistdanmark har at byde på. Her kan du både få inspiration til nye oplevelser og finde frem til campingpladsen, museet, badelandet eller noget helt fjerde. - Hold ferie i Danmark og erstat "biltid" med "hyggetid". Nyd de korte afstande og grib de mange muligheder!

Drømmer du om fred og ro og masser af frisk havluft, så besøg en af Danmarks mange småøer. Der er fast rutetrafik til over 35 af dem, og er du i eget skib, har du faktisk over 400 navngivne småøer at vælge imellem.     

Danmark er fuld af billige og gratis glæder. Der er fri entré, ikke kun til naturen, strandene og byernes pladser, men også til mange kulturelle oplevelser. Her er tips til billige ferieformer, billig overnatning, spisning, transport og meget mere. 

Oplev en af Danmarks mange, dejlige badebyer, der alle har deres unikke historie, særlige karakteristika og helt egen charme. En ting er dog fælles for den alle, nemlig den herlige stemning af ferie og afslapning. 

Holder du campingferie i Danmark kan du vælge mellem mere end 550 campingpladser, så lige meget hvor du ønsker at slå dig ned, vil der altid være en campingplads i nærheden.

Er du på udkig efter det unikke, så følg denne guide til Danmarksoplevelser, der er lidt udover det sædvanlige!

Tag på oplevelse i den danske natur. Besøg fx de nye nationalpark "Skjoldungernes Land" eller Danmarks mest populære naturattraktion Møns Klint. Læs mere...