Jul i Aarhus

I hele december måned hviler der igen en særlig magi over Jyllands hovedstad. Aarhus er simpelthen indbegrebet af dansk jul - lige fra det traditionelle til det nye og moderne. 

Træd ind i et væld af juleeventyr og oplevelser for både store og små, nyd julens musikalske højdepunkter og ikke mindst de mange muligheder for aktivitet både ude og inde. En halv million små lysende stjerner hænger igen over byens strøg og skaber en næsten magisk stemning - og byens butikker byder igen indenfor til juleshopping og dejlige og stemningsfyldte juleoplevelser.

Oplev julen i Aarhus
 
Den Gamle By
Jul i Den Gamle By er en stemningsfyldt rejse tilbage til den uspolerede jul, som vi husker den. Hvad fik drenge og piger i julegaver? Hvorfor fejrer vi jul? Hvordan bor nisserne? Få alt dette at vide og oplev de mange juleudstillinger, butikker, markedsboder og arrangementer, hvor der venter store oplevelser for hele familien.
 
Den Gamle By har sin egen rolige puls i juletiden, ikke mindst når mørket sænker sig over byen, og gaslygterne bliver tændt.
 
Your rainbow panorama på toppen af ARoS
Und dig selv et kig ud over den pyntede juleby fra Your rainbow panorama på toppen af ARoS. Herfra kan du gennem regnbuens fantastiske farver se og opleve byens julepyntede og stemningsfyldte gader på en helt ny og farvestrålende måde.
 
Julen i Musikhuset Aarhus
Musikhuset Aarhus byder på store og små arrangementer med tilbud inden for alle genrer. Koncerter, teaterforestillinger, shows, ballet, klassik og rytmisk musik, musicals, opera og ballet, stand up og meget mere.
 
Også familiens yngste kan glæde sig til at besøge Musikhuset Aarhus i december og opleve både Cirkeline og Sigurd og Bjørnen Bjørn.
 
Byens Kunst- og Julemarked
Igen i år kan du gøre dine helt unikke julegaveindkøb i det smukke og stemningsfyldte gamle Ridehus i centrum af Aarhus, når kunsthåndværkere præsenterer såvel tidens trends som unikke kunsthåndværk inden for genbrug.
 
Juleindkøb i boder og butikker
Und også dig selv en tur ned af strøget og nyd de julepyntede gader, stræder og udstillingsvinduer overalt i byen. Ikke langt fra centrum kan du også besøge et af skandinaviens største Bazarer, som giver en helt anderledes shoppingoplevelse. Her er tyrkiske og arabiske bagere, slagter, orientalske butikker, caféer og restauranter, smykke- og gavebutikker og meget mere.
 
Juleparade i Aarhus City - og julemanden kommer til Aarhus
Fredag den 13. november kommer julemanden til Aarhus. Samme dag holder butikkerne længe åbnet, så du kan komme på juleshopping. Der vil være festlig juleparade, dejlig julemusik, aktiviteter for store og små, juleboder, julehygge i gader og stræder, og den velkendte funklende stjernehimmel på Strøget vil blive tændt.

Black Friday
Den 27. nov. holder butikkerne midnatsåbent, så du har god tid til at påbegynde dine juleindkøb. Kom også og se det flotte juletræ blive tændt på Rådhuspladsen.
 
Jul i Aarhus er for både store og små

Dato og tid
13/11/2015 - 31/12/2015 VisitAarhusMandag - Søndag -

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

8000 Aarhus C

Fakta

 • Atmosfære 

  • hyggelig
 • Begivenhedstyper

  • Jul
 • By / Område

  • Aarhus
 • Sæson 

  • jul
  • vinter

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longitude : 10.202725999
  Latitude : 56.1460465