Cykelferie i Danmark

Med mere end 11.000 km skiltede cykelruter, ingen uovervindelige bjerge og aldrig langt til næste oplevelse eller overnatningssted er Danmark det perfekte cykelland. Og samtdig er det et sikkert land at cykle i, også i storbyerne, hvor cykelstier er meget udbredte, og hvor man har respekt for cyklende. Derfor elsker danskerne også deres cykler!  

Som cykelferieland har Danmark noget for enhver smag: Langtursruter for dem, der går seriøst til værks, et hav af kortere "oplevelsesruter", velegnet til familier og andre, hvor en cykeltur er en hyggelig aktivitet blandt flere på ferien - og mange udfordrende og naturskønne ruter for mountainbikefolket. 

Bed+Bike

Kør efter mærket bed+bike og få den optimale cykelferie

Kan du lide udfordringer på din cykelferie? Så gå efter Bed+Bike Sport logoet!

Fakta om danskernes overraskende cykelvaner

Danmark er hjertet af Europas cykelkultur. Vi er den perfekte destination for familier og par, som er på udkig efter en aktiv og spændende ferieoplevelse.

Turistbureauernes cykeltursforslag

Se deres cykeltursforslag her.

Mountainbike-ruter i Danmark

Mountainbiking er populært i Danmark. Godt nok er det landet uden bjerge, men de mange bakker, skrænter og åløb giver rigeligt med udfordringer.

Tag på guidet cykeltur i København i eget tempo

Oplev København på et guidet cykeltur i dit helt eget tempo med GPS og smartphone. Vælg mellem flere forskellige tematiserede ture.

Video: Prøv Københavns innovative bycykler