Ferie på Fyn, Langeland og Ærø

Hold ferie på Fyn, Langeland og Ærø, der ligger lige midt i det hele. Landskabet i denne del af Danmark er bølget og bakket med mange frugthaver og levende hegn. Karakteristisk er de mange stråtækte bindingsværksgårde. Umiddelbart syd for Fyn ligger Det sydfynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige. 

Fyn er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen og med Jylland via Lillebæltsbroen. I Det sydfynske Øhav sørger små og store færger samt broer for forbindelsen til omverdenen. 

 

Fynske fristelser

Holder du ferie på Fyn, får du lidt af det hele! Her er gode shoppingmuligheder og et levende natteliv i Odense, charmerende og afslappede småbyer, fine strande og et herligt kuperet landskab prydet med mange fine bindingsværkshuse. Her er gode cykelmuligheder, men også lystfiskere og lystsejlere har nok at komme efter. 

Kort over Fyn

Kunst, kultur og historie på Fyn

Hold ferie på Fyn og oplev de fynske malere og se landskaberne, der inspirerede dem. Besøg Brandts i Odense med skiftende udstillinger eller tag turen rundt til de mange herregårde på øen - ikke at forglemme Egeskov Slot, et af Europas fineste renæssanceslotte. 

Video: Indenfor 1 Time - Fyn

Naturen på Fyn

Træk stikket ud og bestig De fynske Alper og nyd udsigten over havet med de mange småøer. Eller stå til søs og tag på øhop i Det sydfynske Øhav og nyd freden på en af de mange, charmerende småøer i området.     

Det fynske landskab er kendetegnet ved bløde bakker og storslående udsigter til havet og de mange små og større øer, der omgiver H. C. Andersens fødeø 

Relevante links

Del denne side