Nordkraft

Fra kulfyret kraftværk til kulturkraft. Engang forsynede Nordkraft aalborgenserne med elektricitet. I dag er det en helt anden kraft, der strømmer ud fra det gamle, kulfyrede kraftværk i Aalborgs centrum: Kulturkraft. 

Nordkraft er nemlig blevet ombygget til en af Europas største og mest imponerende kultur- og aktivitetshuse. Her kan du gå i teatret i Teater Nordkraft, lytte til koncerter på Skråen og KUL, se kunstudstillinger hos Aalborg Kunstpavillon og Kunsthal Nord og se film i Biffen. Du kan dyrke dit velbefindende i DGI-HUSET, Aalborg Kickboxing Klub og Sportskarate.dk. Og du kan nyde mad og drikke hos Azzurra Nordkraft og Café Mumbai – og besøge Nordjyllands største råvaremarked.

For blot at nævne nogle af de mange aktiviteter i det 30.500 m2 store center. Alle tilbud er bundet sammen af et stort fællesareal, en ”Byfælled”. Her kan du slappe af og nyde folkelivet, som var du på et sydlandsk torv. Eller tage del i de mange aktiviteter. Og her finder du også VisitAalborgs turistinformation!

Læs mere om Nordkraft i Aalborg...

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Østerbro 11
9000 Aalborg

Telefon

+45 9982 4130

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longitude : 9.931872
    Latitude : 57.046247

Del denne side