Nordkraft

Fra kulfyret kraftværk til kulturkraft. Engang forsynede Nordkraft aalborgenserne med elektricitet. I dag er det en helt anden kraft, der strømmer ud fra det gamle, kulfyrede kraftværk i Aalborgs centrum: Kulturkraft. 

Nordkraft er nemlig blevet ombygget til et af Europas største og mest imponerende kultur- og aktivitetshuse. Her kan du gå i teatret i Teater Nordkraft, lytte til koncerter på Skråen og KUL, se kunstudstillinger hos Aalborg Kunstpavillon og Kunsthal NORD og se film i Biffen. Du kan dyrke dit velbefindende i DGI-HUSET, Aalborg Kickboxing Klub og Sportskarate.dk. Og du kan nyde mad og drikke hos Azzurra Nordkraft og Café Mumbai – og besøge Nordjyllands største råvaremarked.

For blot at nævne nogle af de mange aktiviteter i det 30.500 m2 store center. Alle tilbud er bundet sammen af et stort fællesareal i to niveauer, Kedelhallen og Turbinetorvet. Her kan du slappe af og nyde folkelivet, som var du på et sydlandsk torv. Eller tage del i de mange aktiviteter. Og her finder du også VisitAalborgs turistinformation!

Læs mere om Nordkraft i Aalborg...

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Østerbro 11
9000 Aalborg

Telefon

+45 9982 4130

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.931872
Latitude : 57.046247