Jul i Danmark

Julen er ubetinget den fest, der er forbundet med de fleste traditioner, hvor juletræet med dets pynt, sangene og ikke mindst maden helst skal være, som da vi var børn. Med hjemmebag, levende lys, udsmykning og intimitet er det måneden, hvor det særlige danske begreb "hygge" virkelig får indhold.

Følg vores guide til julens mange markeder og andre hyggelige juleevents og få inspiratioin til juleoplevelser for alle og i alle dele af landet.

Her får du ægte julestemning

Har du svært ved at komme i julestemning, så læg vejen forbi det julepyntede Tivoli eller Den Gamle By i Aarhus, hvor julen allerede starter i midten af november. - Besøg de lokale turistbureauers julesider og få inspiration til juleoplevelser fra alle kanter af landet.   

Tænker du på at holde jul i Danmark, så klik her og find frem til lokale og regionale julesider fra alle egne af landet og få inspiration til hyggelige oplevelser i julen.

Juleshopping

Tag på juleshopping i Danmark - fx i kombination med en lille storbyferie. Eller læg vejen forbi et af Danmarks mange julemarkeder og gør indkøbsturen til en hyggelig fornøjelse.      

Oplevelser i julen

Julen er meget andet en god mad og gaver. Det er også en stribe helligdage og for mange en hel lille ferie, hvor familien er samlet. Her er inspiration til oplevelser i julen for hele familien. 

Er du på udkik efter hyggelige juleoplevelser, så besøg vores kalender med et stort udvalg af julens mange begivenheder   

Smag på julen

Julen er ikke bare hjerternes, men også mavernes, fest, så her er inspiration til oplevelser, hvor dansk julemad er i fokus. 

Julen er ikke bare hjerternes fest, men også en fest for maven, så her er et udvalg af restauranter fra alle egne af Danmark, der har traditionel, dansk julemad på menuen.

Der er gang i København nytårsaften, så drømmer du om at gå ind i det nye år med fest og farver, er hovedstaden et godt sted at opholde sig. Læs vores guide til nytår i København med tips til gode spise- og overnatningssteder. 

Del denne side