For sejl eller motor

Danmarks mere end 350 lystbådehavne spænder lige fra små, stemningsfulde havne til store, flotte marinaer med mange moderne faciliteter. Læs her om faciliteter, havnetakster mv. 

Havne i Danmark

Danmark er rigt udstyret med havne. Blot ét blik på et søkort og du vil opdage, at der aldrig er langt til næste havn. Der findes mere end 350 havne i Danmark. Havnene findes i alle kategorier.

Du finder små idylliske havne med pragtfuld stemning og et ganske særligt miljø. Disse havne finder du bl.a. på mange af de små øer og i de tidligere så vigtige knudepunkter for skibsfarten.

Større og mere moderne havne og marinaer finder du især i og omkring købstæderne langs den jyske østkyst samt på Sjælland og Fyn.

Søg efter lystbådehavne i Danmark.

Faciliteter 

Alle havne har gode faciliteter. Vand, strøm, toiletter, bad og proviante-ring/indkøbsmuligheder finder du alle vegne. Cafeteria, restauranter, brænd-stof, turistinformation og cykeludlejning finder du også i de fleste større havne. Desuden råder udvalgte havne over bådtilbehør, værft, kran, ramper og septitanksug.

Del denne side

Vandsport i Danmark

Danmark har perfekte betingelser for næsten enhver form for sejlads