1001 fortællinger om Danmark

Har du lyst til at dykke ned i den danske kulturarv, så besøg hjemmesiden www.kulturarv.dk/1001fortaellinger, der er fyldt med spændende historier om steder og begivenheder, leveret af fagfolk og ganske almindelige mennesker. Her er tips til mange interessante kulturture i alle egne af landet.

Hjemmesiden www.kulturarv.dk/1001fortaellinger er en sand guldgrube for alle, der er interesseret i dansk kulturarv og på jagt efter nye og anderledes oplevelser. Det er Kulturstyrelsen, der står bag hjemmesiden, der indeholdt præcis 1001 fortællinger, skrevet af 180 forskellige fagfolk, da den blev lanceret i 2010. Danmark. Sidenhen er de mange historier blevet suppleret af mere end 1000 af brugernes egne historier, og nye kommer hele tiden til. 

Det er nemt at finde rundt på sitet, hvor de mange historier er inddelt i temaer - fx den kolde krig, industrialiseringen, boligen gennem tiderne mv. Du kan også søge historierne frem geografisk eller ud fra en tidslinje, hvis der er en særlig periode, du er interesseret i. 

"1001 fortællinger om Danmark" som app
Du kan tage "1001 fortællinger om Danmark" med på mobilen. App'en er gratis og kan downloades herfra:

Hent til Android

Hent til Iphone


Del denne side

Relevante links

100 fortællinger om Danmark

KultuNaut (event-kalender)

KulturKlik (museer, events mv.)

Familieferie

Der er mange muligheder for at holde familieferie i Danmark - og det er uanset om børnene er store eller små!