Golf i Danmark

Det er nemt at komme til at spille golf i Danmark, der med sine små 200 golfbaner, har usædvanligt mange baner at vælge imellem. De danske golfbaner er meget varierede. Her finder du smukt beliggende seaside-baner med betagende udsigter, skovbaner med et rigt dyre- og planteliv og imponerende parkanlæg med alle nødvendige faciliteter. Og så har Danmark tillige med nogle af Europas laveste greenfees, så drømmer du om at spille golf i din ferie - som øvet eller nybegynder - er Danmark et godt valg for en golfferie. 

Book en golfoplevelse

Book din næste golfoplevelse på OplevDanmark.dk. Her er tre aktuelle tilbud, der er lige til at booke.  

Golf i Danmark

Drømmer du om at forsøge dig som golfspiller - eller er du allerede en erfaren player, er Danmark et perfakt land at opholde sig i. Her er nemlig aldrig langt til nærmeste golfbane, og her er baner af næsten enhver sværhedsgrad. Og samtidig kan du glæde dig over, at Danmark har nogle af Europas billigste green fees.

Golfbaner i Danmark

Med Danmarks små 200 golfbaner, er der baner af næsten enhver type og sværhedsgrad - og der er aldrig langt til næste golfbane. På samme dag kan du således nemt komme til at spille på flere forskellige baner.

Det praktiske

Er du bidt af sporten, har du sikkert allerede styr på alt det praktiske, men er du nybegynder, er det godt at læse her og blive klog på udstyr, baneleje, handicap, sæson, priser mv.