Vinterferie i Aarhus

Vinterferie i Den Gamle By, © Den Gamle By

I ugerne 7 og 8 er der rigtig mange der holder vinterferie i Aarhus. Det betyder ekstra mange spændende aktiviteter rundt omkring på byens mange museer, teatre og musikscener, hvor der bydes indenfor til hele familien.
 
Bliv inspireret til din vinterferie i Aarhus her på siden. Husk at du altid kan finde mere inspiration på vores hjemmeside, den nye Aarhus App og touchskærmene rundt omkring i byen.
 
Den Gamle By
Den Gamle By byder indenfor i hyggens tegn for hele familien. I gamle dage når mørket faldt på, var det eneste, der for mange lyste op et simpelt, dog kostbart, tællelys. I Vinterferien kan du komme forbi og dyppe dit helt eget lys eller lave dine egne bolsjer.
 
ARoS
På ARoS kan du opleve særudstillinger som PAS DE DEUX ROYAL og Tal R. PAS DE DEUX ROYAL udstiller  150 værker fra danmarks kreative regentpar H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen.
 
På Juniorværkstedet kan du udforske kunstens mange teknikker og skabe dit helt eget udtryk gennem små kreative opgaver. Og når du alligevel er på ARoS i vinterferien, skal du selvfølgelig også opleve de vilde farver i Your rainbow panorama på taget af bygningen og alle de andre spændende ting museet har at byde på.
 
Oplev eksempelvis et hav af blå farve og en kanon der skyder med rødt voks når særudstillingen af Klein/Byars/Kapoor åbner op i vinterferien.
 
Musikhuset
Musikhuset byder som altid på et bredt udvalg af arrangementer, ligeledes også i uge 7, hvor du kan komme i vintercirkus, når Cirkus Krone laver forestilling med "verdens bedste klovn" Allando. Det er en forestilling for hele familien, så tag endelig dine forældre med.
 
Kvindemuseet
Kvindemuseet byder inden for til en vinterferie for hele familien. Lær mere om drengenes og pigernes historie, og gå på udforskning i museets spændende udstillinger.
 
Steno Museet
På Steno Museet kan du blive klogere på "Vejr - her og der". Dig og din familie kan kan prøve en masse særaktiviteter i ferien. Du kan gå på opdagelse på museet, prøve forskellige af museets eksperimenter og lære meget, meget mere om naturvidenskabens forunderlige verden. Du kan også blive overrasket af museets fysikshow, opleve planetariet og tage i observatoriet om aftenen.
 
Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum kan du i vinterferien prøve mange forskellige aktiviteter, der handler om naturens forunderlige verden. Der er opgaveløb og gættekonkurrencer for hele familien. Du kan få en på sanse-opleveren, når biologer dissekerer et større dyr – og samtidig blive klogere på naturen.
 
Du kan også møde levende slanger, edderkopper og andre ”gyselige” dyr i Natur-zooen eller prøve nogle af de mange andre aktiviteter, når Naturhistorisk Museum slår dørene op til stor buket af vinterferieaktiviteter for hele familien.
 
Få fuld fart under fødderne
Segworld og RaceHall har åbent i vinterferien og byder på oplevelser for hele familien. Ved begge steder er der fart over feltet og mange udfordringer.
 
DGI-Huset tilbyder aktiv ferie
I Vinterferien byder DGI-Huset på familieaktiviteter for hele familien. Der er bl.a. åbnet for aktiviteter i springsalen og non-stop klatering og caféen har åbent hele ferien.
 
Andre aktiviteter
Mange af byens museer har særlige aktiviteter for børn og deres familier i vinterferien. Bl.a. vil der på Steno museet være fokus på aktiviteter i børnehøjde.

Dato og tid
07/02/2015 - 15/02/2015 VisitAarhusMandag - Søndag -

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Aarhus
8000 Aarhus C

Fakta

 • Begivenhedstyper

  • Andre begivenheder
 • By / Område

  • Aarhus
 • Sæson 

  • vinter

Twitter

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longtitude : 10.202726
  Latitude : 56.146047