Spa- og wellness-ophold

Spa- og wellness ophold i Danmark
Giv dig selv en weekend eller en hel ferie med fokus på dit velvære? Mange hoteller og feriecentre, og også enkelte campingpladser, i Danmark tilbyder ophold inklusiv wellness-behandlinger og adgang til stedets wellness- og spafaciliteter, så der er muligheder nok.

Du kan tage på ren velværeferie på et af de mange hoteller og feriecentre i Danmark, der tilbyder wellnesspakker med adgang til stedets spa- og wellnessfaciliteter og ofte også en eller flere behandlinger.  Som regel er der også forplejning med i pakken, så her er rammen sat for den totale afslapnings- og nydelsesferie. Nogle steder kan ikke tilbyde egne wellnessfaciliteter, men har så aftaler med et wellness-sted i nærheden. 

Her kan du søge efter wellnessophold overalt i Danmark

Her kan du søge efter hoteller i Danmark med spafaciliteter

Her kan du søge efter feriecentre med sauna og andre wellnessfaciliteter

Danske kurhoteller

To tidligere danske sanatorier, Skodsborg Sanatorium og Vejlefjord Sanatorium, fungerer i dag som kurhoteller med et bredt udbud af behandlinger og moderne wellness-faciliteter. Her kan du slappe af og blive behandlet i stilfulde og naturskønne omgivelser.

Skodsborg Kurhotel & Spa

Hotel Vejlefjord

Wellness på campingpladsen

En håndfuld campingpladser i Danmark tilbyder tema-camping med fokus på wellness. Fælles for disse pladser er, at de tilbyder: 

- Rolige omgivelser – frisk luft, begrænset støj.

- Moderne indrettet wellness område med pool, sauna, dampbad, massagebade, fitness/gymnastik, indendørs/udendørs afslapningsområder.

- Wellness programmer – minimum massage – vejledning af kvalificerede medarbejdere.

- Personlig betjening/rådgivning – alle ugens 7 dage.

Her kan du søge efter danske campingpladser med wellness som tema

Tilbage til Wellness og spa i Danmark

Del denne side

Relevante links