Yonex Denmark Open i badminton 2013

Denmark Open i Badminton i Odense 2012, © Udvikling Fyn

For syvende år i træk byder Odense velkommen til den prestigefyldte badmintonturnering Yonex Denmark Open. Turneringen er af i alt kun fem turneringer på verdensplan, der nyder status af Super Series Premier.

Det betyder, at alle de største stjerner indenfor badmintonsporten vil være til stede i Odense med deres ketsjertaske.

I år gæster bl.a. verdensetteren Lee Chong Wei, Chen Long og det superskarpe indonesiske herredoublepar Setiawan og Ashan det fynske.

Sidstnævnte kommer formentlig til at ses i tæt duel med det stærke danske makkerpar Boe og Mogensen, som er seedet til sølv i turneringen.

Efter Tine Bauns exit ved sidste års Denmark Open, kan publikum også glæde sig til at se, hvordan det unge talent Line Kjærsfeldt klarer sig i damesingle mod de store udenlandske stjerner som Wang Yihan og Li Xuerui. 

Og så er der naturligvis store forventninger til, hvorledes lokale Viktor Axelsen skal præstere på sin fynske hjemmebane, hvor han for to år siden debutterede med en uventet entré i turneringen via kvalifikationsrunderne, som fylder turneringens første dag.

Mange penge på spil

Yonex Denmark Open har udover en masse prestige og ære en præmiesum på 400.000 USD på spil.

Odenses store erfaringen med afvikling af eventen gør, at venter publikum optimale betingelser for at nyde badminton i verdensklasse.

Tilskuerne kommer helt tæt på banerne – så tæt, at de vil kunne mærke suset af spillernes hårde smashes - og spillerne vil kunne nyde den tætte opbakning fra tribunerne. Odense Idrætspark leverer således de perfekte rammer til en helstøbt oplevelse.

Og med både gode cafeterieforhold og beliggenhed tæt på byen er der ingen undskyldning for ikke at tage familien under armen og indfinde sig til en gang fjer for alle pengene.

Sidste år var billetterne udsolgt stort set alle dage, så skynd dig at sikre dig en billet og læs mere om Denmark Open på www.denmarkopen.dk

 

Dato og tid
14/10/2014 - 19/10/2014 OdenseTirsdag - Søndag -
13/10/2015 - 18/10/2015 OdenseTirsdag - Søndag -
18/10/2016 - 23/10/2016 OdenseTirsdag - Søndag -
17/10/2017 - 22/10/2017 OdenseTirsdag - Søndag -

Opdateret af:

VisitOdense joan@visitodense.com
 

Kontakt

Adresse

Højstrupvej 5
5200 Odense V

Fakta

 • Begivenhedstyper

  • National begivenhed
  • Sport
 • By / Område

  • Odense
 • Speciel 

  • billetter ved indgangen

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longtitude : 10.349928
  Latitude : 55.397917