Copenhagen - Editorial

Sider

Viser 20 fra 40 markeret med "Copenhagen"

Sider

Manden bag de populære Tiger-butikker, den danske iværksætter Lennart Lajboschitz, har fået endnu en genial idé.

Selvom turen går til Danmarks pulserende hovedstad København, kan du sagtens nyde en picnic i det grønne. København er nemlig velforsynet med haver, parker og små anlæg, hvor du er mere end velkommen til at pakke frokostkurven ud eller tage en slapper på græsset.

Photo: Shutterstock

Her er et lille udvalg af de mange spændende juleevents, du kan opleve under julefestivalen Copenhagen Chritmas. 

Cirkelbroen, København

Mange bloggere har kastet deres kærlighed på København og blogger om alt fra arkitektur og byhaver til shopping, hyggelige kaffebarer og hovedstadens mange kulturoplevelser.

Rebel Food marked, København

Rebel Food er en drifts- og udviklingsorganisation, der samler de bedste street food-aktører i København i ét fællesskab.

København er en storby med mange muligheder – også for dig, der er tiltrukket af vandet. Tag fx en dukkert i havnen (det kan du efterhånden gøre flere steder), oplev byen fra en kajak eller hvorfor ikke en gondol?

Romantik i København

Som landets hovedstad og en by med et mangfoldigt kulturliv, er der altid mange fristelser i eventkalenderen. Her er et lille udvalg af hyggelige "du-og-jeg-events".

Attraktioner med en snert af romantik 

Besøg Dragør - byen, hvor julekalenderen udspillede sig

En stor del af Københavns museer har fri entré.

Der er gang i København nytårsaften, hvor mange danskere går i byen eller samles på Rådhuspladsen for at høre Rådhusuret slå tolv og se fyrværkeriet over Tivoli.

Er du på juleshopping i København, må du ikke gå glip af byens mange julemarkeder. Julemarkedet i Tivoli og Christianias julemarked er klassikere, men de senere år er der kommet flere nye til, så der er nok at vælge imellem.    

Tænker du på bæredygtighed i hverdagen, gør du det sikkert også i ferien, og går turen til København, kan du glæde dig overr, at byen byder på mange spændende grønne og bæredygtige oplevelser. Denne guide viser vej til nogle af de mange muligheder.  

Havnebadet ved Islands Brygge

Trænger du til en dukkert i sommervarmen, er der flere muligheder i København. Selv i byens midte, hvor vandet i havnen er så rent, at du roligt kan hoppe i det. Men det skal ske i et af havnebadene.

I samspil med millioner af Eurovision-brugere

Med adgangen til European Broadcasting Unions (EBU) digitale og sociale medier har VisitDenmark fået hul igennem til millioner af europæere , der nu kan få kendskab til Danmark som ferieland.

Vinterfestivaler i København

Februar er med festivalen Wondercool blevet Københavns helt store kulturmåned.

Der er gang i København nytårsaften med mange mennesker i byen. Mange spiser hjemme for så at gå ud og fester senere, men mange vælger også at spise ude.

BikeTheCity

Nu kan du komme på guidet cykeltur i København i dit eget tempo. Konceptet er ganske enkelt: Du lejer en cykel med en fastmonteret, brugervenlig GPS/audio-guide monteret på cykelstyret.

Bakken - Dyrehavsbakken

Årets store nyhed 

Årets nyheder

Sider

Viser 20 fra 40 markeret med "Copenhagen"

Sider