Copenhagen - Editorial

Sider

Viser 20 fra 26 markeret med "Copenhagen"

Sider

Rebel Food marked, København

Rebel Food er en drifts- og udviklingsorganisation, der samler de bedste street food-aktører i København i ét fællesskab.

Attraktioner med en snert af romantik 

Besøg Dragør - byen, hvor julekalenderen udspillede sig

En stor del af Københavns museer har fri entré.

Melodi Grand Prix 2014 i København

Afviklingen af det europæiske melodig grand prix, som Danmark jo er vært for i år efter Emmelie de Forest' flotte sejr i Malmø sidste år, bliver ikke bare et forrygende tv-show. Det bliver også en folkefest, der i den grad vil prægen København - og ikke bare på finaledagen den 10.

Der er gang i København nytårsaften med mange mennesker i byen. Mange spiser hjemme for så at gå ud og fester senere, men mange vælger også at spise ude.

BikeTheCity

Nu kan du komme på guidet cykeltur i København i dit eget tempo. Konceptet er ganske enkelt: Du lejer en cykel med en fastmonteret, brugervenlig GPS/audio-guide monteret på cykelstyret.

Bakken - Dyrehavsbakken

Årets store nyhed 

Årets nyheder

Vil du kombinere storbyturen til København med fredelig lillebystemning, kan det varmt anbefales at tage en tur til det gamle fiskerleje Dragør, der ligger bare 12 km fra Københavns centrum.

Restaurant Rebel - en af årets BibGourmand-restauranter
Famo
Saxogade 3
1662 København V
Tel.: 33 23 22 50

Restaurant Noma (2*)
Strandgade 93
DK-1401 København K
Tel.: 32 96 32 97

Copenhagen by night

Barer
Københavnerne elsker deres barer. Med alt fra trendy vinbarer til gammeldags drikkehuller, behøver du ikke gå tørstig i seng i København.

Christiania

Christiania er en by i byen og faktisk en af Københavns største og mest besøgte attraktioner. Fristaden, eller bare Staden, som området også kaldes blev etableret i 1971, da såkaldte slumstormere besatte det gamle militærområde og de tilhørende bygninger.

Picnic i det grønne

Kongens Have, der ligger med fin udsigt til Rosenborg Slot er en af byens meget populære grønne oaser.

Med offentlig transport i København og omegn

Sider

Viser 20 fra 26 markeret med "Copenhagen"

Sider