Gastronomy - Editorial

Sider

Viser 20 fra 32 markeret med "Gastronomy"

Sider

Rebel Food marked, København

Rebel Food er en drifts- og udviklingsorganisation, der samler de bedste street food-aktører i København i ét fællesskab.

Dag 1 - Nyborg og Svendborg

Med hjemmesiden cookwithalocal.net får du adgang til lokale mad- og kulturoplevelser, der er noget udover det sædvanlige.

Foto: DR / Fotograf Anders Dahl

Fokus på danske egnsretter 

Restaurant Kong Hans / Fotograf: Columbus Leth

Madguiden "White Guide" har i 2015 kåret følgende 10 danske restauranter som årets bedste på hver sit felt. Udvælgelsen er sket på baggrund af pointtal i guiden eller på baggrund af en redaktionel vurdering.

Fyns fede jorde er grundlaget for landsdelens fremragende fødevarer.

Du har måske hørt om den danske kok Rasmus Kofoed, verdens bedste kok i 2011, Redzepi, der styrer køkkenet på verdens bedste restaurant, noma i København, eller Claus Meyer. Men ved du, hvor de huserer og dermed har muligheden for at afprøve deres madkunst?

Nordic Cookery

TV-programmet "Nordic Cookery", produceret af BBC, sætter i otte programmer fokus på Danmark, danskerne og ikke mindst danske råvarer.

Gastronomi i Østdanmark

På Sjælland, Møn og Lolland-Falster finder du et stort antal herregårde, godser og slotte, åbne vidder og utallige kulinariske oplevelser. Mange af egnens godser og store gårde har fundet nye veje med særlig fokus på produktion af kvalitetsfødevarer, økologi og oplevelser for de besøgende.

GAstronomi i Sydvestjylland

I Jyllands sydvestlige hjørne smelter himmel, hav og kyst sammen til et enestående natursceneri. Dette smukke, flade og åbne landskab, med brede sandstrande, klitlandskaber, tidevandsvader, marsk, heder og skov har en skønhed, der giver ro i sjælen.

I Nordjylland lever vi af og med naturen, af jordens og havets rigdomme. Sådan har det været siden vore tidligste forfædre, og det giver en dyb respekt for råvarerne og kærlighed til de håndværk, der fremstiller sunde og velsmagende fødevarer.

Limfjordslandet

Nordvestjylland bliver ikke uden grund kaldt Nordeuropas spisekammer, for her er udvalget og kvaliteten af råvarer uovertruffen.

Ø-specialiteter

Øspecialiteter er et varemærke, der er udviklet af Småøernes Fødevarenetværk. Varemærket er forbeholdt fødevarer med en særlig kvalitet og historik, der er udviklet og produceret af producenter på én af de 27 småøer, der er med i netværket.

Dansk julemad

Flæskesteg med rødkål

Tilbehør til 8 - 10 personer: Stegen: 2 - 3 kg. nakkekam, 2 - 3 spsk. groft salt, evt. 3 - 4 laurbærblade - Sovsen: 3 spsk. hvedemel, salt, peber, kulør - Rødkål: 750 gr. rødkål, 2 spsk. sukker, 4 dl. ribssaft, 1 tsk. salt, 40 gr. smør.

Restaurant Rebel - en af årets BibGourmand-restauranter
Famo
Saxogade 3
1662 København V
Tel.: 33 23 22 50
Mikrobryggerier i Danmark

Her er et udpluk af de mange danske mikrobryggerier:

Øloplevelser i København 

Visit Carlsberg
www.visitcarlsberg.dk

Restaurant Noma (2*)
Strandgade 93
DK-1401 København K
Tel.: 32 96 32 97

Der er mange gårdbutikker i Vestsjælland med et stort udvalg af lokalt producerede fødevarer, og på den større skala kan nævnes Lammefjordens delikate asparges, gulerødder og kartofler. 

Sider

Viser 20 fra 32 markeret med "Gastronomy"

Sider