Foto: Shutterstock

Slots- og herregårdsjulemarkeder i Danmark

Er du på jagt efter nostalgi og ægte julehygge, kan du finde den på et af de mange slots- og herregårdsjulemarkeder, der finder sted i Danmark. Her kan du nyde stemningen og gøre dine julegaveindkøb i smukke, historiske rammer. Et godt alternativ for dig, der gerne vil gøre indkøbsturen til en fornøjelse og undgå overfyldte stormagasiner og shoppingcentre!    

Optikere i Middelfart

Optikere

Herunder finder du oversigt over optikere i Middelfart. I forretningerne finder du erfarne optikere, som står klar til at hjælpe med briller, synstest og god vejledning.

Nielsens Middelfart

Mode - til ham

Modeforretninger for mænd og drenge som ønsker modetøj af god kvalitet og professionel vejledning.

Middelfarts modeforretninger ligger med kort afstand til havnefront, smuk udsigt, og stadig lige i centrum.

Esmeralda Middelfart

Mode - til hende

Gå på shopping i Middelfarts mange modeforretninger. Her finder du modetøj til damer og piger i alle aldre.

Tag med pigerne på shoppetur til Middelfart, og nyd godt af gågaden som ligger parallelt med byens havnepromenade. De perfekte rammer for en god tøsetur med shopping "til hende", smuk udsigt over Lillebælt, og måske et cafébesøg samtidig.

Gallerier i Middelfart

Gallerier

Middelfart har en række sjove, kreative og inspirationsrige gallerier med hver deres særpræg. Gå på jagt efter billeder, brugsgenstande, smykker og andre spændende effekter i de enkelte gallerier.

Julemarkeder i København

Er du på juleshopping i København, må du ikke gå glip af byens mange julemarkeder. Julemarkedet i Tivoli og Christianias julemarked er klassikere, men de senere år er der kommet flere nye til, så der er nok at vælge imellem.    

Barer og byliv i Middelfart

Er du til konference i Middelfart, på ferie, eller lokal, så er der flere muligheder for en sjov aften i byen. I Middelfarts gågade ligger bl.a. Guldkronen, som er Danmarks eneste 5-stjernede værtshus. Her er hyggelig atmosfære i de gamle kulturhistoriske lokaler – og Guldkronen er en stor del af Middelfarts kulturhistorie.

Herudover er der en lang række andre aktiviteter; gå-tur på den dejlige havnefront, bowling, biograf og meget andet. Få inspiration herunder.

Forretningernes åbningstider

Forretningernes åbningstider

Generelt må alle butikker i Danmark holde åbent døgnet rundt og sælge, hvad de vil. I praksis vil de fleste større butikker og varehuse i december holde åbent fra 9.00/10.00 til 18.00/20.00, mens enkelte holder åbent helt til klokken 22.00. Butikkerne skal holde lukket på julens helligdage (25., 26. december og 1. januar) og juleaftensdag (24. december) samt efter klokken 15.00 på nytårsaftensdag (31.

Køb julegaver med kant i Danmark

Køb julegaver med kant

Er du på udkik efter julegaver med kant, er det en god idé at besøge et af Danmarks lidt mere specielle julemarkeder. Det kunne fx være julemarkedet i Sagnlandet ved Lejre, hvor du midt mellem jernalderhytter og vikingehuse kan købe sjove, historisk inspirerede gaver, eller markedet på Esrum Kloster i Nordsjælland, hvor du kan købe unikke produkter, der er fremstillet på europæiske klostre.

Danske designikoner

Hans J. Wegner
Mest kendt for sine funktionelle stole, som du ofte støder på i Danmark. Du kan købe nogle af hans mest berømte stole, såsom Y-stolen , i Illums Bolighus i København.

Shopping i Aalborg

Shopping i Aalborg

Shopping i Aalborg centrum 
Shopping i Aalborg er først og fremmest koncentreret om de to centrale gågader Bispensgade og Algade, men derfor skal du ikke snyde dig selv for afstikkere til sidegadne, hvor unge designere og kunsthåndværkere har indrettet sig.

Shopping i Odense

Shopping i Odense

Danmarks tredjestørste by, Odense, er en dejlig overskuelig by, hvor forretningslivet er koncentreret i byens centrum på og omkring de to gågader Kongensgade og Vestergade. Her finder du både små specialforretninger, modebutikker og stormagasiner, blandt andet Magasin

Shopping

Outlets og lagersalg

Outlets, outletmesser og lagersalg, hvor du har mulighed for at købe mode, sko, sportstøj og udstyr, brugskunst, møbler og andet til stærkt nedsatte priser er populære som aldrig før. Typisk er der tale om udgående varer, restpartier og kollektionsprøver, som grossister og fabrikanter skiller sig af med, for at tømme lagrene. Her er chancen for at spare helt op til 70% på kendte mærkevarer.

Jul i Birkegaardens Haver

Julemarkeder på Sjælland, Møn og Lolland-Falster

Julemarked på Slagelse Museum

16-11-2014, Slagelse Museum, Bredegade 11, 4200 Slagelse

Praktisk juleinfo

Lidt praktisk juleinformation

Julens helligdage

Den 25. og 26. december samt den 1. januar er officielle helligdage i Danmark. 

Julemarkeder i Danmark

Julemarkeder i Danmark

Julen byder på mange hyggelige julemarkeder rundt omkring i Danmark, hvor du kan gøre dine julegaveindkøb i afslappede rammer, nyde et glas varm gløgg eller bare indsnuse den gode stemning. Med andre ord et godt alternativ for dig, der gerne vil gøre indkøbsturen til en fornøjelse og undgå overfyldte stormagasiner og shoppingcentre! - Her er et udvalg af de mange julemarkeder i Danmark. Tryk på linket nederst på siden og se endnu flere julemarkeder.