Shopping - Editorial

Sider

Viser 12 fra 12 markeret med "Shopping"

Er du på juleshopping i København, må du ikke gå glip af byens mange julemarkeder. Julemarkedet i Tivoli og Christianias julemarked er klassikere, men de senere år er der kommet flere nye til, så der er nok at vælge imellem.    

Kan du lide at gøre en god handel, eller er du bare tiltrukket af hyggelig markedsstemning? Så følg vores guide til loppemarkeder i København og nærmeste omegn.

Forretningernes åbningstider

Generelt må alle butikker i Danmark holde åbent døgnet rundt og sælge, hvad de vil.

Køb julegaver med kant i Danmark

Er du på udkik efter julegaver med kant, er det en god idé at besøge et af Danmarks lidt mere specielle julemarkeder.

Hans J. Wegner
Mest kendt for sine funktionelle stole, som du ofte støder på i Danmark. Du kan købe nogle af hans mest berømte stole, såsom Y-stolen , i Illums Bolighus i København.

Shopping i Aalborg

Shopping i Aalborg centrum 
Shopping i Aalborg er først og fremmest koncentreret om de to centrale gågader Bispensgade og Algade, men derfor skal du ikke snyde dig selv for afstikkere til sidegadne, hvor unge designere og kunsthåndværkere har indrettet sig.

Shopping i Odense

Danmarks tredjestørste by, Odense, er en dejlig overskuelig by, hvor forretningslivet er koncentreret i byens centrum på og omkring de to gågader Kongensgade og Vestergade.

Outlets og garagesalg i Danmark

Outlets, outletmesser og lagersalg, hvor du har mulighed for at købe mode, sko, sportstøj og udstyr, brugskunst, møbler og andet til stærkt nedsatte priser er populære som aldrig før.

Praktisk juleinfo

Julens helligdage

Den 25. og 26. december samt den 1. januar er officielle helligdage i Danmark. 

Julemarkeder i Danmark

Julen byder på mange hyggelige julemarkeder rundt omkring i Danmark, hvor du kan gøre dine julegaveindkøb i afslappede rammer, nyde et glas varm gløgg eller bare indsnuse den gode stemning.

Munthe plus Simonsen 

Sider

Viser 12 fra 12 markeret med "Shopping"