Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Ferie i København

Holder du ferie i København, holder du ferie i en by, der flere gange blevet udråbt som verdens bedste by at leve i af. Det skyldes blandt andet byens spændende arkitektur, de mange grønne områder, de rene havnebassiner, som man kan bade i, de mange gourmetrestauranter og den udbredte cykelkultur. Find hotel i København, læs om restauranter og seværdigheder i København, Christiania, Tivoli, de bedste shoppingområder og andre af byens mange aktiver. 

Hovedstadens forskellige bydele

København er en mangfoldig by, og på trods af byens relativt beskedne størrelse, har de enkelte kvarterer hver deres særpræg, som det helt klart er værd at opsøge og opleve på nærmeste hold. 

Hovedstadens forskellige bydele

Københavns nye slap-af-sted "Bølgen"

Københavnske hemmeligheder

Troede du, at du kendte København, så læs denne artikel og få inspiration og ideer til nye og anderledes oplevelser i hovedstaden 

København for hele familien

Et besøg i København vil være et sikkert hit hos ungerne, og det er faktisk utroligt så meget, man kan nå på bare et par dage i Danmarks hovedstad. Her får du tips og inspration til et par spændende dage i Hovedstaden.

København i børnehøjde

Tivoli

Topattraktioner for børn i København

Det må du ikke snyde dine børn for. Se de 10 mest populære børne- og familieattraktioner i København.

Guide til byens bedste shopping

Find vej til Københavns mange hyggelige shoppingkvarterer og se, hvad du bedst køber hvor.  

En tur i byen

Der er gang i København - også ud på de små timer! Folkelige værtshuse, vin-, cocktail- og ølbarer, hyggelige cafeer, eksklusive natklubber og smarte diskoteker. 

Ferie i København - byens natteliv

Københavns natteliv

Find vej til storbyens barer, bodegaer og andre listige steder - og få ideer til, hvor du kan iføre dig danseskoene og få svinget ørerne

Kom rundt i byen

Holder du ferie i København, skal du ikke bekymre dig om at komme rundt i byen, for København er en dejlig overskuelig by, hvor der ikke er langt mellem oplevelserne. København er samtidig en grøn by med mange åndehuller, der er som skabt til en lille picnic eller bare et pusterum fra byens vrimmel.   

Ferie i København - ture ud af byen

Ture ud af byen

Se vores forslag til spændende halv- og heldagsture med udgangapunkt i København. Tag bilen, cyklen eller det offentlige, for det er nemt at komme rundt i Hovedstadsområdet.  

På cykel i København

På cykel i København

Oplev København som mange af byens indbyggere selv gør dagligt - nemlig fra en cykelsadel. Kom nemt og hurtigt rundt i byen eller tag på tur i omegnen. Og husk, at det er gratis at tage cyklen med S-toget!