Ferie i København

Holder du ferie i København, holder du ferie i en by, der flere gange blevet udråbt som verdens bedste by at leve i af. Det skyldes blandt andet byens spændende arkitektur, de mange grønne områder, de rene havnebassiner, som man kan bade i, de mange gourmetrestauranter og den udbredte cykelkultur. Find hotel i København, læs om restauranter og seværdigheder i København, Christiania, Tivoli, de bedste shoppingområder og andre af byens mange aktiver. 

Københavns nye slap-af-sted "Bølgen"

Københavnske hemmeligheder

Troede du, at du kendte København, så læs denne artikel og få inspiration og ideer til nye og anderledes oplevelser i hovedstaden 

Rosenborg Slot

Se Københavns mest besøgte attraktioner

Her er de 10 mest populære attraktioner i København.

Cirkelbroen, København

Personlige anbefalinger fra københavnske bloggere

Mange bloggere har kastet deres kærlighed på København og blogger om alt fra arkitektur og byhaver til shopping, hyggelige kaffebarer og hovedstadens mange kulturoplevelser. 

Ferie i København - begivenheder og events

Det sker - events i København

Få overblik og inspiration til hvad der sker i København. 

Tivoli

Topattraktioner for børn i København

Det må du ikke snyde dine børn for. Se de 10 mest populære børne- og familieattraktioner i København.

Shopping i København

Find vej til Københavns mange hyggelige shoppingkvarterer og se hvad du bedst køber hvor

Ferie i København - byens natteliv

Københavns natteliv

Find vej til storbyens barer, bodegaer og andre listige steder - og få ideer til, hvor du kan iføre dig danseskoene og få svinget ørerne

Ferie i København - ture ud af byen

Ture ud af byen

Se vores forslag til spændende halv- og heldagsture med udgangapunkt i København. Tag bilen, cyklen eller det offentlige, for det er nemt at komme rundt i Hovedstadsområdet.  

På cykel i København

På cykel i København

Oplev København som mange af byens indbyggere selv gør dagligt - nemlig fra en cykelsadel. Kom nemt og hurtigt rundt i byen eller tag på tur i omegnen. Og husk, at det er gratis at tage cyklen med S-toget!  

Sådan kommer du rundt i København

København er en dejlig overskuelig by. Afstandene mellem indre bys seværdigheder er korte, så det er hurtigt at komme rundt til fods eller gør som københavnerne selv og tag cyklen.