Melodi Grand Prix 2014

Melodi Grand Prix 2014 i København
Glæd dig til et brag af en fest når årets europæiske melodi grand prix, som Danmark jo er vært for, bliver afviklet i København fra den 6. til den 10. maj. Byen vil summe af grand prix stemning, så selvom du ikke skal deltage i de enkelte shows, venter en stor oplevelse i hovedstaden.

Afviklingen af det europæiske melodig grand prix, som Danmark jo er vært for i år efter Emmelie de Forest' flotte sejr i Malmø sidste år, bliver ikke bare et forrygende tv-show. Det bliver også en folkefest, der i den grad vil prægen København - og ikke bare på finaledagen den 10. maj, men også i dagene op til. Derfor skal du ikke fortvivle, hvis du ikke hører til de heldige, der skal opleve verdens største sangdyst live, for der bliver masser af fed grand prix stemning i byen, som det er værd at tage del i. 

De første grand prix events finder allerede sted i slutningen af april, og så går det ellers slag i slag helt frem til den 11. maj. Den fulde eventprogram byder på godt 180 arrangementer, blandt andet byvandringer, dans, fester, film, koncerter, musicals og storskærmsvisninger af både semifinaler og finale. Du kan se det fulde grand prix-eventprogram her og på www.joinusincopenhagen.dk, som kan tilgås via mobilen. Du kan også tage programmet med i lommen ved at downloade den gratis program-app ”Join Us in Copenhagen” i App Store. App'en findes på dansk og engelsk og fungerer offline. 

Flere downloads:
Program for Eurovision Village
Eurivision-kort over Fan-Mile
Københavns program-avis 

Billetter til melodi grand prix 2014

Der er mulighed for at købe billetter til i alt ni forskellige shows til priser fra 130,- kr. til 1800,- kr. Billetterne bliver udbudt i tre salgsrunder, hvoraf de to er overstået, mens den tredje finder sted i april. Billetlugen.dk er den eneste officielle billetsalgskanal til malodi grand prix 2014. Læs mere om de enkelte shows, billetter og andre praktiske informationer på VisitCopenhagens officielle grand prix site

Her finder melodi grand prix 2014 sted

Melodi grand prix 2014 bliver afholdt i B&W Hallerne på Refshaleøen, der har en fortid som Danmarks største arbejdsplads og verdens førende skibsværft. De rå haller, der ligger bare fem km fra Københavns rådhusplads, bliver en spændende og utraditionel ramme om det glamourøse musikshow, der ikke just forbindes med stål, rå beton og kæmpekraner.
Se video fra B&W Hallerne.  

Del denne side

Hør Danmarks bidrag til årets grand prix

Play Video

Og hør Danmarks anden vindersang fra 2000

Play Video