Tourist - Editorial

Sider

Viser 20 fra 288 markeret med "Tourist"

Sider

Restaurant Kong Hans / Fotograf: Columbus Leth

Madguiden "White Guide" har i 2015 kåret følgende 10 danske restauranter som årets bedste på hver sit felt. Udvælgelsen er sket på baggrund af pointtal i guiden eller på baggrund af en redaktionel vurdering.

Attraktioner med en snert af romantik 

Besøg Dragør - byen, hvor julekalenderen udspillede sig

En stor del af Københavns museer har fri entré.

Med dogmekonceptet, der blev udviklet af de fire danske inspruktører Lars von Trier, Thomas Vinterberg, Kristian Levring og Søren Kragh-Jacobsen gjorde dansk film sig i den grad bemærket på den internationale scene med flere pris

Paprika Steen modtog lørdag den 27. september en Sølvmusling – prisen for bedste kvindelige skuespiller – på San Sebastian Filmfestivalen for sin rolle i Bille Augusts nye spillefilm "Stille hjerte".

Tivoli, København
Sommersæson til 21. september
Halloween i Tivoli fra 10. oktober til 2. november

Mange af de campingpladser, der er tilsluttet Campingrådet, tilbyder særlige faciliteter og tilbud, målrettet forskellige interessegrupper - fx cykelturister.

En rundtur langs Danmarks kyster

Jylland 

Oplevelser ved vandet

Mere end 7.000 km kyst venter
Med en samlet kystlinje på over 7.000 km, er der aldrig langt til en strand i Danmark, og er der børn i selskabet, er en strand altid en herlig tumleplads med masser af muligheder.

Påske og forår i Danmark

Hvorfor påske? 
Påsken er en jødisk/kristen fest, hvor Jesus korsfæstelse, død, begravelse og genopstandelsen fra de døde bliver fejret.

Melodi Grand Prix 2014 i København

Afviklingen af det europæiske melodig grand prix, som Danmark jo er vært for i år efter Emmelie de Forest' flotte sejr i Malmø sidste år, bliver ikke bare et forrygende tv-show. Det bliver også en folkefest, der i den grad vil prægen København - og ikke bare på finaledagen den 10.

Hvis I en dag har brug for at få luft under vingerne, så hop på cyklen og oplev området omkring campingpladsen eller feriehuset med alle jeres sanser.

Panorama cykelruter

De europæiske langruter

Temabaserede ruter

For naturelskere

Sider

Viser 20 fra 288 markeret med "Tourist"

Sider