Tourist - Editorial

Sider

Viser 20 fra 430 markeret med "Tourist"

Sider

Tivoli
Glæd dig til et adrenalinsus i det nye, 45 meter høje Fatamorgana tårn, der kombinerer tre forlystelser i en: I bunden mini-radiobiler for små børn plus en vild og en moderat vild oplevelse på næste etage.

Selvom turen går til Danmarks pulserende hovedstad København, kan du sagtens nyde en picnic i det grønne. København er nemlig velforsynet med haver, parker og små anlæg, hvor du er mere end velkommen til at pakke frokostkurven ud eller tage en slapper på græsset.

Dag 1 
Efter indlogering er det tid til at lande, og et godt sted at gøre det, er langs Vadestedet, den fritlagte å, der snor sig gennem byens centrum. Her er mange cafeer at vælge imellem og altid god stemning.

Overnatning i København

Overnatning i København behøver ikke efterlade dig med en rippet pung. Her kommer nogle eksempler på billige (og endda helt gratis) overnatningsmuligheder, når du skal smække hovedet på puden i hovedstaden.

Læs konkurrencereglerne her 

Et kort resumé af filmen

Fastelavn er en gammel tradition i Danmark, der har rødder tilbage fra før reformationen i 1536, hvor landet var katolsk. Fastelavn var dengang indgangen til en 40 dage lang fasteperiode, og blev markeret med et sandt ædegilde, hvor man kunne nyde alle de ting, der med fasten blev forbudt.

Foto: Copenhagen Media Center, fotograf Morten Jerichau

Fra slutningen af januar og frem til slutningen af marts kan du opleve fem særlige "vinterbyrum" i København. Bag projektet står arkitektfiormaet Platant, der vil teste, hvordan storbyen kan bruges bedre i de kolde måneder. 

Vintertid er tid for indeoplevelser, og er du kunstinteresseret, er der netop nu flere store oplevelser, der venter i Danmark. Vi har udvalgt en halv snes aktuelle kunstudstillinger, der absolut er værd at rejse efter.  

Foto: Shutterstock

Er du på jagt efter nostalgi og ægte julehygge, kan du finde den på et af de mange slots- og herregårdsjulemarkeder, der finder sted i Danmark. Her kan du nyde stemningen og gøre dine julegaveindkøb i smukke, historiske rammer.

Photo: Shutterstock

Her er et lille udvalg af de mange spændende juleevents, du kan opleve under julefestivalen Copenhagen Chritmas. 

VM i kvindehåndbold 2015 bliver spillet i Danmark, nærmere bestemt i de tre jyske byer Frederikshavn, Herning og Kolding samt i den sydsjællandske by Næstved. Mesterskabet bliver spillet fra den 5. - 20. december, hvor Danmark skal forsvare bronzemedaljerne fra VM i Serbien 2013.

Cirkelbroen, København

Mange bloggere har kastet deres kærlighed på København og blogger om alt fra arkitektur og byhaver til shopping, hyggelige kaffebarer og hovedstadens mange kulturoplevelser.

Kronhjort, Jægersborg Dyrehave

Brølende hjorte i kamp

Forlystelsesparker der holder åbent i efteråret

Her kan du se de mest populære forlystelsesparker, som byder dig velkommen med åbne arme i efteråret 2015. Mange af dem har pyntet op til Halloween og forberedt gys og gru for børnene. Nendenfor kan du se, hvilke dage forlystelsesparkerne holder åbent.

Sommervejret i Danmark er en troløs fætter, der ikke altid frister til solbadning og strandliv! Men selvom solen svigter, er der ingen grund til at fortvivle og gå i dvale, for der er nok at tage sig til i Sommerdanmark - også på en grå og trist regnsvejrsdag. Her er nogle forslag... 

Danmark er kendt som et ægte festivalland. De fleste tænker sikkert på de mange store og mindre musikfestivaler, når de hører ordet "festival" - og dem er der også rigtig mange af.

Sider

Viser 20 fra 430 markeret med "Tourist"

Sider