Tourist - Editorial

Sider

Viser 20 fra 423 markeret med "Tourist"

Sider

Photo: Shutterstock

Her er et lille udvalg af de mange spændende juleevents, du kan opleve under julefestivalen Copenhagen Chritmas. 

VM i kvindehåndbold 2015 bliver spillet i Danmark, nærmere bestemt i de tre jyske byer Frederikshavn, Herning og Kolding samt i den sydsjællandske by Næstved. Mesterskabet bliver spillet fra den 5. - 20. december, hvor Danmark skal forsvare bronzemedaljerne fra VM i Serbien 2013.

Cirkelbroen, København

Mange bloggere har kastet deres kærlighed på København og blogger om alt fra arkitektur og byhaver til shopping, hyggelige kaffebarer og hovedstadens mange kulturoplevelser.

Kronhjort, Jægersborg Dyrehave

Brølende hjorte i kamp

Forlystelsesparker der holder åbent i efteråret

Her kan du se de mest populære forlystelsesparker, som byder dig velkommen med åbne arme i efteråret 2015. Mange af dem har pyntet op til Halloween og forberedt gys og gru for børnene. Nendenfor kan du se, hvilke dage forlystelsesparkerne holder åbent.

Sommervejret i Danmark er en troløs fætter, der ikke altid frister til solbadning og strandliv! Men selvom solen svigter, er der ingen grund til at fortvivle og gå i dvale, for der er nok at tage sig til i Sommerdanmark - også på en grå og trist regnsvejrsdag. Her er nogle forslag... 

Danmark er kendt som et ægte festivalland. De fleste tænker sikkert på de mange store og mindre musikfestivaler, når de hører ordet "festival" - og dem er der også rigtig mange af.

Trænger du til fred, fuglesang og frisk luft er der heldigvis aldrig langt til naturen i Danmark. Det gælder også, selvom du slår dig ned i en af Danmarks fire "storbyer" København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

Rebel Food marked, København

Rebel Food er en drifts- og udviklingsorganisation, der samler de bedste street food-aktører i København i ét fællesskab.

Danmarks nye cykelmærkeordning Bed+Bike viser vej til cykelvenlige overnatningssteder i hele Danmark. Vælger du et overnatningssted med det blå Bed+Bike skilt, er du sikker på, at du kan stille din cykel i et aflåst skur, få dine dæk pumpet og låne værktøj til eventuelle reparationer.

Sculpture by the Sea, Aarhus

Her er et lille udsnit af sommerens mange gratis-events. Overalt i landet lokker arrangementer, hvor pungen trygt kan forblive i lommen. Specielt i sommerperioden står den mange steder i landet på havnefester, markeder, fødevarefestivaler og andet, hvor der normalt vil være fri entré.

Aarhus

Du kan sagtens holde en billig storbyferie i Danmark - specielt hvis du går efter de gratis glæder, og dem er der heldigvis mange af. Året rundt lokker et hav af gratis events, blandt andet flere store musik- og kulturfestivaler.

Dag 1 - Nyborg og Svendborg

Rørvig HAvn

Hvad er Den Gode Historie?

Den Gode Historie er "aktive oplevelser”, hvor du får fortalt noget væsentligt om egnen og samtidig oplever fortællingen formidlet på stedet. 

København er en storby med mange muligheder – også for dig, der er tiltrukket af vandet. Tag fx en dukkert i havnen (det kan du efterhånden gøre flere steder), oplev byen fra en kajak eller hvorfor ikke en gondol?

Sider

Viser 20 fra 423 markeret med "Tourist"

Sider