LEGOLAND

Legoland
LEGOLAND i Billund har været et must for danske familier i snart 45 år. LEGOLAND har legetøjet LEGO som tema, og den store udendørsudstilling af huse, kendte seværdigheder, kørende toge, sejlende skibe og meget andet bygget i legoklodser er stadig et stort hit blandt parkens mange besøgende. Men LEGOLAND byder også på mange kørende forlystelser - mere end 55 er der faktisk, så her er rigeligt med udfordringer og underholdning for børn i alle aldre.

LEGOLAND

LEGOLAND har eksisteret siden 1968 og er bygget af mere end 60 millioner legoklodser. I LEGOLAND går leg, kreativitet, fantasi og læring op i et. Ideen til LEGOLAND opstod i starten af 1960’erne, hvor LEGO begyndte at blive kendt i hele verden, og folk kom til Billund for at få opleve den nye danske eksportsucces på nærmeste hold. De mange besøgende var specielt interesserede i den lille udstilling af legolodeller, fabrikken havde fremstillet for at vise, hvad klodserne og fantasisen kunne føre til. Ejeren af LEGO gruppen, Godtfred Kirk Christiansen, så en mulighed i den store interesse og begyndte at lege med tanken om at lave en park, som både kunne være et legeland for børn og en permanent udstilling af LEGO modeller. I 1968 blev hans tanker til virkelighed. 

LEGOLAND er blevet fornyet og forbedret flere gange siden åbningen i 1968, og særligt siden 2000 er der kommet mange nye forlystelser til. Men grundtanken med LEGOLAND er stadig den samme, nemlig at forene den særlige kombination af leg og læring med legoklodserne i centrum. Hjertet i LEGOLAND er stadig det Miniland, som startede det hele, hvor børnene fortsat kan få deres første kørekort i Trafikskolen, præcis som de kunne det første år. 

Årets store nyhed i LEGOLAND 

Årets store nyhed i LEGOLAND er en skræmmende oplevelse, nemlig en tur i "Ghost - The Haunted House", hvor der blandt andet skal jagtes spøgelser i den forheksede spejllabyrint og de modige kan tage på en farefuld svævetur.  

Forlystelser og oplevelser i LEGOLAND

Med LEGOLANDs mere end 55 forlystelser er der rigelig underholdning til en hel dag, og på nær Trafikskolen er alle LEGOLANDs forlystelser gratis, når entreen er betalt.

Sommeren igennem byder LEGOLAND også på familieunderholdning af mange slags. Der er dagligt 4D shows i LEGO Studios, der er borgshows og flere gange i løbet af sæsonen også underholdning fra Eventscenen. 

Det sker i LEGOLAND

Find hoteller i Billund

Find sommerhuse omkring LEGOLAND og Billund

Se de mest populære forlystelsesparker i Danmark 

Se de mest populære sommerlande i Danmark

Del denne side

Fakta

LEGOLANDS adresse: 

Nordmarksvej 9
7190 Billund 
Telefon: 7533 1333

LEGOLANDS åbningstider:

5.4.2014 - 2.11.2014 
(enkelte lukkedage i ydersæsonen)

Store attraktioner nær Legoland

Givskud Zoo
Koldinghus
Jelling stenene 

Læs mere om LEGOLAND