Transport

Det er nemt at komme rundt i Danmark med offentlig transport, og på grund af de korte afstande kan du hurtigt komme fra den ene ende af landet til den anden.

Fly

Der er flere daglige forbindelser mellem København og Aarhus, Aalborg, Aarhus, Karup, Billund, Sønderborg og Bornholm. 

Destination/Flyselskab
Aalborg/SAS og Norwegian
Aarhus/SAS
Karup/DAT
Billund/SAS
Sønderborg/Alsie Express
Bornholm/DAT - Bornholmerflyet

Tog 

Der er halvtimedrift på fjerntogene fra København til blandt andet Odense og Aarhus, mens der er timedrift på togene mellem København og Aalborg. Turen fra København til Odense tager ca. halvanden time, til Aarhus tre timer og til Aalborg godt fire timer.

www.dsb.dk kan du købe togbilletter og finde køreplaner til tog i alle egne af landet. Her kan du bl.a. også finde aktuel trafikinformation og oplysninger om de forskellige services, DSB tilbyder sine passager, ligesom du kan læse om DSBs forskellige rabatmuligheder.  

Fjernbusser

Foretrækker du bustransport over større strækninger, kan du efterhånden gøre brug af et pænt udbygget og velfungerende fjernbusrutenet. Sammenlignet med togtransport vil bustransport ofte være hurtigere, da forbindelserne som regel er mere direkte.

Læs mere om fjernbusruter i Danmark (klik på de enkelte rutenumre for yderligere information)

Rejseplanen

www.rejseplanen.dk får du forslag til ruteplanlægning i Danmark og mulighed for at booke og købe billetter til tog og busser i Danmark.