I et telt af pap

maj 30, 2018
LHBS

Tilknyttede tags

Pap er ikke det materiale man ser brugt mest, når man kigger ud over teltene på landets festivalpladser. Men nu kommer KarTent: et telt lavet af pap.

Vi har igennem lang tid set et større fokus på miljøet. Alt fra solenergi, bæredygtig produktion og et forhøjet fokus på forbruget af plastik. Og nu rykker et stort element inden for festivalverdenen - teltene, der soves i - ligeledes i en grønnere retning.

På festivaller sker det mange gange, at teltene, som festivalgængerne sover i, bliver efterladt. Og det er telte, som ikke er lavet af de mest let-genanvendelige materialer. Og her kommer KarTent - teltet lavet af pap - ind i billedet. Meningen med KarTent er, at der leveres flere på én gang til den givne festival, og når så festivalen er ovre, så kan virksomheden bag teltene hente dem igen og teltets materiale vil blive sendt til genanvendelse. Og så har teltene vundet en Red Dot Design Award.

Teltene skulle kunne absorbere fire gange deres egen vægt, uden at de er blevet behandlet med nogen form for belægning, hvilket også er med til at at gøre teltet genanvendeligt, hvortil teltene også skulle være mere energieffektive at producerede end normale telte.

Forbrugerne kan gøre brug af mange forskellige emner, når de er ude at opleve og deltage i arrangementer og samtidig ses der tendenser, som trækker i en grønnere retning. Ligesom teltet her.

Tankestarter:

Hvilke emner i dine aktiviteter kan skiftes ud med grønnere alternativer?

 

Billede:

kartent.com

Add comment

OM BLOGGEN

Eva SteensigTurismens TrendBlog

er til alle, der arbejder professionelt med turisme og med at markedsføre Danmark. 

Indlæggene er leveret af
Eva Steensig og LHBS CPH A/S.

Ved brug af materiale fra bloggen skal LHBS A/S angives som kilde.

Læs mere