Familieferie i Danmark

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie med børn i Danmark. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen. I Danmark er der aldrig langt til næste oplevelse, så her slipper I for lange, anstrengende bilture med trætte børn på bagsædet. Der er mange familieegnede overnatningformer at vælge imellem, og I kan næsten altid gå ud fra, at tingene fungerer. Her er feriecentre med alverdens aktiviteter, campingpladser med alle nødvendige faciliteter, hyggelige vandrerhjem og mere end 20.000 sommerhuse til udlejning. Her er sikre cykelruter, masser af åer og vandløb, velegnet til kanoture og utallige børnevenlige strande. 

Med barn på sykkelferie

Med børn på cykelferie

Overalt i landet finder du sikre og børnevenlige cykelstier

Ferie med børn - oplevelser i naturen

Sjove oplevelser i naturen

Holder du ferie med børn i Danmark, må du ikke snyde dem for en tur ud i den danske natur, hvor der året rundt venter et hav af spændende oplevelser 

Bridgewalking

Oplevelser, der er udover det sædvanlige!

Er du på udkig efter det unikke, så følg denne guide til Danmarksoplevelser, der er lidt udover det sædvanlige!

Vilde oplevelser i Danmark

Er du til fart og spænding, ægte adrenalinkick eller bare på jagt efter en unik action-oplevelse udover det sædvanlige, så følg vores guide til 25 virkeligt vilde oplevelser i Danmark.

Topattraktioner for børn i København

Du må ikke snyde dine børn for disse attraktioner når I er på tur i København

Væksthusene i Botanisk Have, Aarhus

Gratis storby-oplevelser

Du kan sagtens holde en billig storbyferie i Danmark - specielt hvis du går efter de gratis glæder, og dem er der heldigvis mange af.