Der er meget at opleve i Danmark! Derfor har vi lavet en masse guider som forhåbentligt gør det nemt for dig at få inspiration til din næste Danmarksoplevelse.

Guider til stort og småt i Danmark

Her kan du finde guider til alt fra årets musikfestivaler, de største naturperler, de mest besøgte seværdigheder, top 10 for børn, suveræne fiskevande, de bedste restauranter i København og meget, meget mere. 

Mest populære børneattraktioner

Danmark er gentagende gange blevet angivet som en af de bedste destinationer for familieferie - og det er ikke uden grund! Find vej til de mest besøgte børneattraktioner i Danmark.

Rosenborg Slot

Se Københavns mest besøgte attraktioner

Her er de 10 mest populære attraktioner i København.

Kongernes Nordsjælland

De danske kongers foretrukne tumleplads, Nordsjælland, er fyldt med fantastiske slotte!

I H.C. Andersens fodspor

Der findes en stribe af de ting og steder, der er værd at besøge, hvis man vil stifte lidt nærmere bekendtskab med H.C. Andersen.

Grønne oaser i København

Selvom turen går til Danmarks pulserende hovedstad København, kan du sagtens nyde en picnic i det grønne. København er nemlig velforsynet med parker, hvor du kan tage en slapper på græsset.

Hemmelige storbyoplevelser

Vil du se noget andet end det, der står først i turistbrochurerne, så følg denne guide, der viser vej til nogle af storbyernes hemmelige og ofte oversete oplevelser.

kronborg

Danske attraktioner på Unescos verdensarvliste

Syv danske attraktioner er med på Unescos fornemme verdensarvliste, der indeholder de mest bevaringsværdige og unikke kulturmindesmærker og naturforekomster i verden.

Raabjerg Mile

Møns Klint og andre store naturattraktioner

Danmarks natur er meget varieret og altid tæt på. Besøg vores en af vores mest populære naturattraktioner. Her er 20 af slagsen!  

Bridgewalking

Oplevelser, der er udover det sædvanlige!

Er du på udkig efter det unikke, så følg denne guide til Danmarksoplevelser, der er lidt udover det sædvanlige!

Gå under jorden

Tag med i dybet og oplev nye sider af Danmark. Lad os guide dig til spændende "under-jorden-oplevelser" i Danmark. 

Vilde oplevelser i Danmark

Er du til fart og spænding, ægte adrenalinkick eller bare på jagt efter en unik action-oplevelse udover det sædvanlige, så følg vores guide til 25 virkeligt vilde oplevelser i Danmark.

Vilde dyreoplevelser i den danske natur

Der er mange andre "vilde" dyr i den danske natur, som er værd at opsøge. Så her er en guide til vilde dyreoplevelser i den danske natur.

Nationalmuseet, København

Hold billig ferie i Danmark

Hold billig ferie i Danmark! Danmark er fuld af billige og gratis glæder. Der er fri entré, ikke kun til naturen, strandene og byernes pladser, men også til mange kulturelle oplevelser.

Ferie i København - Shopping

Københavns bedste shoppingområder

Der er mange spændende shoppingkvarterer i København, så alt efter, hvad du er på udkik efter, skal du opsøge forskellige dele af byen. Denne guide viser vej.