Ø-festivaler

Sommertid er festivaltid i Danmark, og det gælder også for flere af de danske småøer. Her bliver ø-freden for en stund "forstyrret" af hundredevis, ja for de større festivals af tusindvis, af festglade mennesker, der alle har musikken og den hyggelige stemning som omdrejningspunkt. Her er alt lidt mindre og mere overskueligt, og tempoet er et helt andet end på de store festivals, så her kan familiens mindste som regel sagtens være med.

Langelandsfestivalen

Langelandsfestivalen er Danmarks største havefest for hele familien med bl.a. et 25.000 m2 stort børneland. Nyd musikken fra de forskellige scener, hvor de største danske bands indbyder til fællessang. Imellem koncerterne er der mulighed for at slappe af i en af de hyggelige ”oaser” eller prøve en af de spændende aktiviteter. Langelandsfestivalen er et kæmpe arrangement, som inddrager det meste af Rudkøbing i flere dage op til festivalen, idet byens torve og stræder genlyder af jazz og blandet musik for det brede publikum.

Wonderfestiwall

Oplev Wonderfestiwall på Bornholm. På Wonderfestiwall finder du masser af god musik, intimitet, charme og smuk bornholmsk natur. Wonderfestiwalen byder på nogle af tidens største og mest aktuelle kunstnere, der med garanti giver dig et brag af en musik-oplevelse, du aldrig vil glemme.

Samsø festival

Samsø Festival kalder sig for “Danmarks Hyggeligste” – et slogan, sangerinden Pernille Rosendahl kun nikke ja til: ”Samsø Festival er hyggelig, den er smukt beliggende og meget intim,” fortæller den populære sangerinde. ”For mig er Samsø Festival et must på min sommertour. Kombinationen af hygge, et udsøgt hold af frivillige, god mad og skøn musik gør den til en af de festivaler, jeg holder mest af at spille på.”

Andre musikfestivaler på de danske småøer

Apple Flower Festival på Lilleø 

Ærø Harmonikafestival

Nord-Als Musikfestival

Tunø Festival 

LOVE IN Festivalen på Skarø

Omø Kulturdage

Anholt Festival

Femø Jazz Festival

Ærø Jazz Festival

Morsø Festival

Livø Jazz Festival

Del denne side

Roskilde Festival

Find vej til årets mange musikfestivaler

Danmark er et sandt "festivalland". Her er musikoplevelser for enhver smag og uanset hvad du går efter, er der dømt afslappet stemning, socialt samvær og dansk hygge i rigelige mængder.