Gratis- og billig-oplevelser for børn

Gratis- og billig-oplevelser for børn

Vil du have ideer og inspiration til gratis- og billig-oplevelser for børn i Danmark, så læs denne artikel. Find vej til museer med gratis adgang, fri film og teater, sjove oplevelser i storbyen og i naturen og meget mere.

Museer
På alle statsanerkendte museer i Danmark har børn og unge under 18 år gratis adgang. 
Rundt omkring i landet kan du også finde andre museer med gratis adgang for børn og unge, spørg på det lokale turistkontor.

Her kan du søge efter turistkontorer i Danmark 
Søg efter museer i Danmark 

Gratis eller billigt i teater og bio
Hold øje med årets teaterfestival for børn og unge, der byder på et hav af gratis teateroplevelser. Festivalen finder sted i forskellige byer af landet fra år til år. Går turen til København, er der sommeren igennem gratis marionetteater i Kongens Have, og går den til Odense kan man gratis opleve H.C. Andersen Paraden. Vi I gratis i biografen, byder Børnebiffen i Filmhuset i København på gratis film 
for de 3 - 6 årige på alle hverdage i ugen. Tjek også de lokale biblioteker, hvor der også tit er gratis børneoplevelser på programmet.      

Legepladser
På ferien kan det være sjovt at besøge en fremmed legeplads. Tjek udvalget på de kommunale hjemmesider. Se fx legepladser i København. Vil I i skoven, så tjek Naturstyrelsens hjemmeside, udinaturen.dk, hvor I blandt andet kan finde frem til de mange naturlegepladser, der findes rundt omkring i landet.

Gratis begivenheder for børn
Året rundt, men specielt i sommerhalvåret, kan I vælge mellem et hav af større og mindre gratis-events med indhold for børn og unge på programmet. Der er havne- og  byfester, byfestivaler, historiske markeder, havnekulturfestivaler og meget mere.

Se familieegnede begivenheder i Danmark  
 

Del denne side

Nationalmuseet, København

Hold billig ferie i Danmark

Hold billig ferie i Danmark! Danmark er fuld af billige og gratis glæder. Der er fri entré, ikke kun til naturen, strandene og byernes pladser, men også til mange kulturelle oplevelser.