Den Danske Pavillon spiller op til dans

Den Danske Pavillon præsenterer et alsidigt musikprogram på Ipanema under OL 2016.

Det Internationale Kulturpanel (IKP) under Slots- og Kulturstyrelsen har sammen med Kronprinsparrets fond sponseret et omfattende musikprogram til Den Danske Pavillon på Ipanema under OL 2016.

Programmet spænder over en række forskellige genrer og inkluderer både danske og brasilianske kunstnere. Der vil blandt andet være jazz, rock, elektropop, folkemusik, elektronisk musik, lydinstallationer og flere forskellige genreblandinger.

Tonerne vil lyde fra Den Danske Pavillon hver dag mellem kl. 17.00 og 19.00, når danske DJ’s inviterer til Sunset Party på stranden foran pavillionen. Derudover spiller både danske og brasilianske kunstnere live-koncerter på pavillonen hver fredag og lørdag mellem kl. 20.00 og 21.30.

”Hele verden kan mødes til Sunset Parties ved Den Danske Pavillon, og nyde et klassisk Rio scenarie med et friskt nordisk soundtrack. Til koncerterne er der et miks af danske og brasilianske kunstnere, som både præsenterer velkendte stilarter som jazz, rock og elektronisk, men som også vil overraske med nye samarbejder og interessante miks af genrer, ” siger seniorrådgiver hos Det Danske Kulturinstitut i Brasilien, Anders Hentze.

I alt vil der være 24 musikevents, som yderligere suppleres med cykelevents for børn i weekenden den 13. og 14. august. Tid og sted vil blive offentliggjort senere.

Følgende kunstnere vil blandt andet spille på Den Danske Pavillon:
Den dansk-svensk-britiske jazztrio Phronesis
Panamah, den danske poptrio, der i 2013 havde det første hit nogensinde i brasiliansk radio, sunget på dansk. Her i et nyt spændende samarbejde med to brasilianske musikere.
DJ Thomas Barfod
Jakob Bro/Daniel Jobim Duo
DJ/electronica ensemblet Multiplayer/KLO/Nerd Sweat
Wenzell & Bugge, en duo hvor dansk folkemusik møder klassisk.
DJ KANT
Surf-rock bandet The Tremolo Beer Gut

Se her for mere information om Det Internationale Kulturpanel, IKP.
Læs mere her om Det danske Kulturinstitut i Brasilien.

Del denne side