Dronninglund Slot, Hotel

Hotel, restaurant og konferencecenter:

beliggende i hjertet af Nordjylland i rammer, der dateres tilbage til 1100tallet. Tidligere nonnekloster, sommerresidens for kongefamilien og meget mere og i dag velrestaureret med respekt for de smukke, gamle rammer.

Slottet er en selvejende fond, hvis mission er at eje og bevare Dronninglund Slot med tillæggender.

Overnatning:

Slottet har 22 værelser der alle er totalrenoverede pr. 1. juni 2011. Alle værelser har eget bad, toilet, fladskærms tv og der er morgenmad med i prisen. Enkelte af værelserne har himmelseng og der er mulighed for ekstra opredninger (evt. i form af køjesenge) på de fleste af værelserne. Er man en familie, som ønsker mere plads og privatliv end et alm. værelse kan give, kan vi også tilbyde værelser med connecting gang.  

For priser se mere her: http://www.dronninglund-slot.dk/overnatning.asp

I forbindelse med fester eller større arrangementer er det muligt at leje alle slottets værelser, læs mere her:
http://www.dronninglund-slot.dk/overnatning.asp 

Ophold:

Der er mulighed for at købe specialdesignede ophold med forplejning. Især Slotsophold og Gourmetophold er populære men vi laver også Golfophold og bliver Jeres interesser ikke dækket af vores eksisterende typer ophold, skal I være meget velkommen til at ringe og så finder vi ud af noget til Jer. mere om vores ophold her...

Slotsophold: http://www.dronninglund-slot.dk/Slotsophold.asp

Gourmetophold: http://www.dronninglund-slot.dk/Gourmetophold.asp

Golfophold:http://www.dronninglund-slot.dk/Golfophold.asp

 

Restaurant:

I  de hyggelige og historiske restaurantlokaler kredses der for gæsternes smagsløg og målet er hver gang at give en så god service og madoplevelse at gæster tænker tilbage på os med velbehag.

Særligt vores retter med krondyrryg er populære hovedretter mens Boserups Chokoladekage med diverse er en sikker favorit blandt de sukkersultne. Da vi ofte har store selskaber er vores dygtige kokke vant til at være kreative i forbindelse med vegetarer, sukkersyge, allergier osv. , hvilket kommer vores a la carte gæster til gode.

Menuen afhænger af årstid og travlhed. Hvis I har specielle ønsker, som a la carte kortet ikke opfylder, skal I være velkommen til at ringe inden, så vi kan sikre os ,at I får netop den gastronomiske oplevelse, I sigter efter. 

Se vores nuværende a la carte menukort her: 
http://www.dronninglund-slot.dk/Restaurant.asp

I løbet af året holder vi flere arrangementer og for kødentusiaster kan vi klart anbefale vores vildtarrangement som normalvis afholdes i oktober måned. Se de forskellige arrangementer i vores program: 
http://www.dronninglund-slot.dk/Program.asp

Lokaler:

Restaurant og Pejsestue danner vanligvis rammen for Slotsrestauranten samt morgenmad for overnattende gæster.

Restaurant og Pejsestue befinder sig i vestfløjens sydlige hjørne i stueetagen, der også kendetegnes ved de store lyse hvælvinger og derudover de mange jagttrofæer. Fra lokalerne er der udsigt over Slotsparken, hvorfra der også er direkte udgang til via overdækket terrasse.

Hele stueetagen i renæssanceslottet fra 1580 har hvælvede lofter og tykke ydervægge. I grev Moltkes tid blev Pejsestuen med åben kamin om vinteren benyttet til det dengang eksisterende orangeri (der dyrkedes bl.a. appelsin-, citron- og pomeranstræer). De groede i store stavbøtter og blev om sommeren anbragt ude langs slottets sydside. Gartneren sørgede for konservering af de mange frugter.

Vi ligger i det smukke naturbælte kaldet Jyske Ås og vores servicemindede og hjælpsomme tjenere anbefaler gerne ruter, hvis benene skal strækkes før, under  eller efter besøget. Alternativt kan I bestille rundvisning, vinsmagning eller andre indendørs aktiviteter, såfremt I bestiller i god tid. 

Værd at se i området:

Som skrevet ligger slottet i Jyske Ås, som er et smut natur skabt bælte fyldt med vandre- og cykelstier og som rummer en masse forskellige aktører. Her kan nævnes Dronninglund Kunstcenter, Alderslyst Vingård (Den nordligste vingård i verden), tennisbaner, golfbaner, hesteopdrætter og meget mere.

I Dronninglund by finder I diverse butikker og er udvalget ikke stort nok, tager det kun 25 minutter i bil til Aalborg. 

Åbningstider:
Hotellet er åben hele året rundt men holder dog julelukket fra den 21. december til den 3. januar.

Receptionen er bemandet hver dag fra kl. 8 til kl. 22.30 (efter kl. 16 betjenes receptionen af tjenere) undtagen søndage.

Da restauranten er lukket de fleste søndage er der desværre ikke bemanding på slottet søndage efter kl. 14.

Reservation på telefon 98 84 33 00 eller slot@dronninglund-slot.dk

 

Åbningstider

01/01/2012 - 31/12/2016 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Slotsgade 8
9330 Dronninglund

Telefon

+45 9884 3300

Fakta

 • Faciliteter

  • Internetadgang (gratis)
  • Elevator (dog ikke til værelserne)
  • Hund tilladt
 • Kapacitet

  • Kapacitet: Senge (52)
 • Klassifikation

  • ★★★
 • Medlem af

  • Small Danish Hotels
  • Horesta
 • Prisniveau

  • Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.261494999
Latitude : 57.155108