På ø-ferie i Danmark

De danske øer byder på gastronomi i højeste klasse. Smag kartofler direkte fra jord til bord på Samsø, saml østers i Vadehavet på Fanø, eller sæt tænderne i en nyrøget sild på Bornholm. Der er helt særlige kulinariske oplevelser til dig, der skal på ø-ferie.

Der er noget helt særligt over at holde ø-ferie. Det omkransende, vuggende vand sætter en dæmper på tempoet, og det er, som om det hele føles meget mere overskueligt på en ø. Oplevelserne er tæt på, og man skal ikke køre 50 kilometer i bil for at nå den næste seværdighed. Derfor er der tid til både unikke oplevelser og ren afslapning.

»Vi kan se, at øernes popularitet er steget de seneste år. Flere har genopdaget de værdier, der følger med at tage på ø-ferie. Folk vil ned i gear og tage en afslappende pause fra hverdagen. Rederierne kan simpelthen tælle mange flere passagerer på ruterne til f.eks. Bornholm, Samsø og Fanø,« fortæller Lindy Kjøller, Dansk Ø-feries ø-ekspert, der også mener, at ferien begynder allerede på færgeoverfarten til den udvalgte ø:

»Det er, som om der sker noget med én mentalt, når man hopper om bord på færgen. Pulsen går ned, når man kommer til en ø.«

Del denne side

Læs mere om ø-ferie

Besøg www.danskoferie.dk og læs mere om ø-ferie

Fakta

Dansk Ø-ferie er en bookingportal, som samler attraktive tilbud til danske øer:

  • Als
  • Bornholm
  • Fanø
  • Fyn
  • Langeland
  • Lolland-Falster
  • Samsø

Book din ø-ferie på portalen her. Her kan du nemt og overskueligt booke både samlede pakkerejser og din overnatning, færgeoverfart, guidede ture og meget andet.

Elsker ferie - Elsker Danmark.

Se alle temaartikler om Danmark

Lad dig inspirere til din næste Danmarksferie

Endelave - færge

Kystlandet - ø-ferier i miniformat