Feriecentre i Danmark

Et feriecenter i Danmark er et perfekt miks af privatliv og fællesaktiviteter. Her kan du selv stå i køkkenet eller vælge mellem ofte flere restauranter. Og imens kan ungerne, og du selv i øvrigt også, kaste dig over de mange forskellige aktivitetsmuligheder, et typisk dansk feriecenter tilbyder.

Et feriecenter i Danmark kan nærmest betragtes som en kombination af et hotel og et feriehus. Her har du din egen bolig med alle nødvendige bade- og køkkenfaciliteter samtidig med, at du har reception, restaurant og ofte en masse aktivitetsmuligheder til rådighed. Det er en perfekt ferieform til børnefamilier, fordi det er nemt at komme i kontakt med andre børn og unge. De fleste af Danmarks mange feriecentre ligger i nærheden af havet, men du finder dem også på de skønneste pletter inde i landet, ligesom du også har nogle få by-feriecentre at vælge imellem. De fleste feriecentre i Danmark har åbent året rundt.

Find et feriecenter i hele Danmark

Priser på danske feriecentre 
Du kan leje din feriebolig for én eller flere uger, som regel fra lørdag til lørdag, men det er også muligt at booke dig ind for et weekendophold. Uden for højsæsonen og ferieperioder i øvrigt kan der næsten altid arrangeres kortere ophold midt i ugen. Prisen afhænger naturligvis af sæson og opholdets længde. En feriebolig med fire sengepladser koster i højsæsonen typisk fra omkring 6.000,- kr.

Del denne side