Spis godt i Danmark - gastronomiske fristelser

I Danmark kan du spise mad, der er kreeret af nogle af verdens bedste kokke. Og går turen til København eller Aarhus, kan du vælge mellem hele 18 restauranter med de eftertragtede Michelin-stjerner. Det er også i Danmark, du kan opleve det berømmede "nye nordiske køkken", men også her du kan få solid og god kromad. Specielt i de større byer kan du stifte bekendtskab med etnisk mad fra alle dele af verden. Kort og beskrivelser af de økolgiske spisesteder findes også på en app. Hent appen gratis på App Store eller Play Store (“økologiske spisesteder”) og opdag økologi nær dig. I Danmark er der med andre ord noget for enhver smag, så velbekommen!

Økologisk-spisemærke

Nordic Cookery

Nordic Cookery

Følg i sporene på tv-programmet "Nordic Cookery", der i otte programmer har sat fokus på Danmark, danskerne og ikke mindst de friske, danske råvarer. 

Margueriteruten med økologiske spisesteder

Følg den smukke margueriterute til økologiske spiseoplevelser rundt i Danmark.

Skaarupøre Vingård

Vingårde og whiskydestillerier i Danmark

Normalt er det lande under meget sydligere himmelstrøg, man forbinder med vinproduktion, men faktisk bliver der dyrket vin mange steder i Danmark, så hvorfor ikke tage på en vinrejse rundt i landet?

Hasle Røgeri

Røgerier i Danmark

Besøg et af Danmarks mange røgerier og sæt tænderne i et stykke ægte dansk kulturhistorie, for røgning er et gammelt håndværk, der har været anvendt i generationer i Danmark.

White Guide Denmark - Nordens førende restaurantguide

White Guide udkommer en gang om året i Danmark med masser af nye anmeldelser af de bedste restauranter i hele landet. Vi giver et overblik her over de restauranter, der er med i White Guide Danmark!

Det nye nordiske køkken

Prøv køkkenet, der bygger på gamle nordiske traditioner og glemte ingredienser og som har tilført begrebet "dansk mad" helt nye dimensioner