Foto: DR / Fotograf Anders Dahl

Spise med Price - Egnsretter

Følg de to madglade brødre, Adam og James Price, i DRs nye madprogram, hvor der sættes fokus på egnsretter fra alle afkroge af landet.

Fokus på danske egnsretter 

Campingvognen er hægtet på trækkrogen, når James og Adam Price drager Danmark rundt og sætter fokus på et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Her kommer seerne både til at stifte bekendtskab med røde ribben, ålesuppe, krakket sild, bakskuld, Sakkuk og fyldte torskehoveder. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. På de madglade brødres roadtrip vil de gå på opdagelse i madretter, som fortæller unikke historier (også ag kulturel art) fra alle de steder, de besøger. Og på vanlig vis bliver de to tv-kokkes gerninger ledsaget af opskrifter, så seerne selv kan forsøge sig. 

Brødrene kommer landet rundt

I seriens første program, der sendes den 22. april, går turen til Bornholm, og derefter følger Sjælland (29. april), Fyn (6. maj), Nordjylland (13. maj), Sønderjylland (20. maj), mens sidste stop bliver Vesterhavet, der sendes den 27. maj.

Læs mere om serien "Spise med Price - Egnsretter"

Læs mere om gastronomiske oplevelser i Danmark

Del denne side

Gastronomi i DAnmark

Smagen af Danmark

Find vej til lokale smagsoplevelser

Fynsk æggekage

Smag på Danmark

Er du på udkig efter traditionel dansk mad? Find vej til lokale smagsoplevelser

Video: Gastronomi i Danmark

Programoversigt

22. april: Bornholm

29. april: Sjælland

6. maj: Fyn

13. maj: Nordjylland

20. maj: Sønderjylland

27. maj: Vesterhavet