Tag på et romantisk kroophold på en af Danmarks mange kroer

Kroophold i romantiske omgivelser

Drømmer du om et pusterum i romantiske og atmosfærefyldte rammer, så prøv et ophold på en af Danmarks mere end 100 kongeligt privilegerede kroer. Med kroernes mange år på bagen (enkelte er mere end 400 år gamle) er det næsten som en rejse tilbage i Danmarkshistorien at indlogere sig på disse agtværdige overnatningssteder, der oprindeligt blev etableret som logi for kongen og hans følge, når de var på rejse rundt i landet. Et kroophold i Danmark er også ensbetydende med god mad, ofte af den lidt solide slags og ofte med udgangspunkt i egnens lokale specialiteter.

Her er et udvalg af Danmarks mange hyggelige kroer. Klik på linket nederst på siden, hvis du vil søge efter flere. 

Del denne side

Løkken

Tag på badehotel i Danmark

Trænger du til et break i hverdagen - med god mad og naturen lige udenfor døren? Så tag på badehotel. Trods navnet, der leder tankerne hen på sol og sommer, holder de fleste danske badehoteller åbent året rundt.  

Hvedholm Slot

Danske slotshoteller

Det er en unik oplevelse at overnatte på et af Danmarks gamle slotte

Geranium, København

Her kan du møde Danmarks stjernekokke

Du har sikkert hørt om flere af Danmarks stjernekokke, men ved du også, hvor du "huserer". Denne guide viser vej til de restauranter, hvor du kan møde dem og afprøve deres madkunst. 

Ærøskøbing

Danske småbyer med kant og charme

Der er mange, hyggelige småbyer i Danmark med hver deres charme og karakter

Video: Nyd livet i Danmark

Guider til stort og småt i Danmark

Der er meget at opleve i Danmark! Derfor har vi lavet en masse guider som forhåbentligt gør det nemt for dig at få inspiration til din næste Danmarksoplevelse.