Velkommen til Danmarks solskinsø!

Bornholm: Danmarks solskinsø

Man siger ofte, at Bornholm er hele Danmark i en nøddeskal, så holder du ferie på Bornholm, kan du opleve meget af det, Danmark har at byde på - i hvert fald rent naturmæssigt. Her er bakker, grønt og frodigt agerland og masser af skov. Og som det eneste sted i Danmark kan du også opleve klipper på Bornholm. Og på sydkysten ligger Dueodde med din brede, hvide sandstrand med det fineste sand, man kan opdrive i Danmark.

Bornholm er – sammen med Ertholmene - Danmarks østligste ø. Den ligger langt ude i Østersøen mellem Sverige og Polen. Takket være beliggenheden har Bornholm mange solskinstimer og det specielle, klare lys har altid tiltrukket kunstnere til øen.

 

Find din yndlingsby på Bornholm

Find dit favoritsted blandt Bornholms hyggelige fiskebyer. Det er let at komme rundt på øen, og du kan nemt cykle fra den ene hyggelige by til den anden.

Bornholms rundkirker

Et besøg til en eller flere af Bornholms fire rundkirker er et must når du befinder dig på solskinsøen.

Kulinarske Bornholm

Bornholms ferske råvarer og stærke madtraditioner tiltrækker mange kokke og madentusiaster, og det har ført til kaldenavnet Danmarks kokke-ø.   

Aktiv ferie på Bornholm

Udover de gamle vandre- og cykelruter, som tager dig rundt om Bornholms kyst, kan du også prøve spændende aktiviteter som zip-lining, windsurfing, kite-surfing og klatring.