Oplev Danmarks mange charmerende øer

Ø-ferie i Danmark

Der er mange muligheder for en fredelig ø-ferie i Danmark, for med over 400 navngivne småøer, heraf 72 beboede, er der nok at vælge imellem. Danmark er med andre ord et sandt eldorado for lystsejlede med mange småhavne og fredelige vige og bugter med ankerpladser. Men også uden eget skib kan man heldigvis besøge mange af de danske øer, for en stor del af dem kan nås med småfærger og rutebåde fra fastlandet. I Det Sydfynske Øhav er der endog mulighed for at tage på ægte ø-hop, hvis det er det, man vil - fx mellem øerne Lyø og Avernakø og mellem Drejø og Skarø. 

Ø-ferie i Danmark, Anholt

På ø-ferie i Danmark

Har du brug for at slappe helt af, kan det varmt anbefales at tage på ø-ferie i Danmark!

Vandreruter på de danske øer

Bind vandrestøvlerne og tag med på fem ø-vandreruter. Ruterne tager dig ud i den flotte danske natur og er en god måde til samtidig at opleve den afslappende ø-kultur på første hånd.

Campingpladser på danske småøer

Ø-camping

Her har du en oversigt over campingpladser på danske småøer, så nu er det bare med at finde en ø, en velegnet campingplads og komme afsted. 

Kroer på danske småøer

Kroer på danske småøer

Hvorfor ikke kombinere et afslappende kroophold med hygge og god mad med et fredeligt ø-ophold på en af de mange danske småøer? 

Hold ferie i Danmark

Hold ferie i Danmark

Hvorfor ikke holde ferie i Danmark?

Lystfiskeri i Danmark

Lystfiskeri i Danmark

Danmark er et sandt paradis for lystfiskere