Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om VisitDenmark.

Hvilken slags organisation er VisitDenmark?

Hvor længe har VisitDenmark eksisteret?

Kan I sende mig rejsekataloger?

Hvordan opnår jeg information om krav til visum i Danmark?

Jeg er interesseret i at arbejde i VisitDenmark.

Kan jeg anvende VisitDenmarks logo på mit site, i min brochure eller til min event?

Jeg har ris & ros vedrørende VisitDenmark, hvem kan jeg kontakte?

Hvem kontakter jeg med en generel forespørgsel om VisitDenmark?

 


Hvilken slags organisation er VisitDenmark?

VisitDenmark er Danmarks nationale turismeorganisation. Vi er den nationale markeds- og erhvervsudviklingsorganisation, som - i tæt samarbejde med turismeerhvervet - arbejder målrettet for at sikre dansk turismes konkurrenceevne i ind- og udland. VisitDenmark blev den 1. juli 2010 lovfæstet ved Lov om VisitDenmark.Hvor længe har VisitDenmark eksisteret?

Et strukturudvalg under Turistforeningen for Danmark fik til opgave at komme med et forslag til en ny struktur i dansk turisme, og i 1967 udkom "Den grønne betænkning". Resultatet blev, at Turistforeningen for Danmark, som blev etableret i 1923, skiltes fra de mange lokalforeninger både økonomisk og organisatorisk og blev til Danmarks Turistråd den 6. juni 1967. Danmarks Turistråd ændrede navn til VisitDenmark den 1. januar 2005. Den 1. juli 2010 blev VisitDenmark lovfæstet ved Lov om VisitDenmark. Opgaverne er nu i endnu højere grad end tidligere målrettet den internationale markedsføring over for ferie- og forretningsgæster. Samtidig indsamler og formidler VisitDenmark viden om gæsterne.

 Kan I sende mig rejsekataloger?

Du er i øjeblikket på vores corporate-hjemmeside og ikke vores kunde-hjemmeside. VisitDenmark promoverer Danmark internationalt og hovedparten af vores markedsføring foregår online. Du kan finde information på www.visitdenmark.com og på vores sociale medier. Hvis du søger information om et lokal-område i Danmark, så henvend dig til områdets turisme-organisation.

 Hvordan opnår jeg information om krav til visum i Danmark?

Læs om reglerne for visum på udenrigsministeriets hjemmesideJeg er interesseret i at arbejde i VisitDenmark. Hvad gør jeg?

Alle vores ledige stillinger er opslået på vores ’Job og Karriere’-side. Læs mere under 'Fra ansøgning til ansættelse'.Kan jeg anvende VisitDenmarks logo på mit site, i min brochure eller til mit event?

VisitDenmarks logo er et registreret varemærke og skal derfor altid have vores samtykke til at bruges og må kun bruges hvis der foreligger et konkret projektsamarbejde hvor VisitDenmark indgår som en del af dette samarbejde.Jeg har ris & ros vedrørende VisitDenmark, hvem kan jeg kontakte?

Hvis du har en klage eller kommentar vedrørende VisitDenmark kan du skrive til os på contact@visitdenmark.com. Hvis din klage vedrører en specifik turismeaktør, bør du dog rette din klage direkte til denne.Hvem kontakter jeg med en generel forespørgsel om VisitDenmark?

Anvend vores kontor- og medarbejder-søgning til at finde den rette person at henvende dig til med netop din indvending. Alternativt kan du skrive til os på: contact@visitdenmark.com.

Del denne side

karriere

Job og karriere

Jobsøgning hos VisitDenmark? Find ledige jobs hos os VisitDenmark her