Otte nye videoer viser det bedste fra danske regioner

Nye videoer fra regionerne i Danmark er blevet godt modtaget på blandt andet Facebook. Videoerne er set mindst 30.000 gange og flere har fået over 1.000 likes.
Fredag, marts 4, 2016

VisitDenmark har netop lavet otte nye regionsvideoer i samarbejde med VNR TV. Videoerne præsenterer i smukke billeder, hvad forskellige egne i Danmark har at tilbyde af oplevelser og attraktioner indenfor en time.

Dermed findes der nu i alt ni videoer inden for temaet ”Indenfor 1 time”, idet den første video med Aalborg blev produceret for et år siden og i marts 2015 præmieret med Das Goldene Stadttor (The Golden City Gate) på verdens største rejsemesse ITB i Berlin.

VisitDenmark har tidligere haft succes med at samarbejede med Anders Kongshaug, VNR TV, som er særligt kendt for sit arbejde med de såkaldte Video News Releases. De nye videoer er da også blevet flot modtaget på VisitDenmarks kanaler, herunder visitdenmark.com og Facebook.

På Facebook er hver af videoerne set mindst 30.000 gange og hver enkelt har fået omkring 1.000 likes med begejstrede kommentarer og tips fra besøgende og de lokale. Videoen fra Bornholm har indtil videre været den mest populære med 82.000 visninger og 1.300 likes med kommentarer som "Beautiful island. Can't wait to go back."

Ud over eksponering på de sociale medier vises videoerne også på regionssiderne på visitdenmark.com, hvor de findes på svensk, dansk, tysk og engelsk.

Se alle videoerne på YouTube

Del denne side