Det er nemt at komme til at spille golf i Danmark, der med sine små 200 golfbaner, har usædvanligt mange baner at vælge imellem.

Danmark er et ideelt golfland

Det er nemt at komme til at spille golf i Danmark, der med sine små 200 golfbaner, har usædvanligt mange baner at vælge imellem. De danske golfbaner er meget varierede. Her finder du smukt beliggende seaside-baner med betagende udsigter, skovbaner med et rigt dyre- og planteliv og imponerende parkanlæg med alle nødvendige faciliteter. Og så har Danmark tillige med nogle af Europas laveste greenfees, så drømmer du om at spille golf i din ferie - som øvet eller nybegynder - er Danmark et godt valg for en golfferie. 

Golfbaner i Danmark

Med Danmarks små 200 golfbaner, er der baner af næsten enhver type og sværhedsgrad - og der er aldrig langt til næste golfbane. På samme dag kan du således nemt komme til at spille på flere forskellige baner.

Kom i gang med golf

Aldrig før har det været nemmere at have det sjovt i sin ferie og samtidig få gang i en aktiv og intelligent sport, der kan dyrkes af alle - uanset alder.